Neler Yeni

Çözüldü✓ Sony WH-1000XM4 - Sennheiser Momentum 4 Hangisini Alayım?

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Ulan binlerce takipçisi olan kanallar şu adamın yaptığı incelemeyi yapamamış Q45'i bile incelemiş ve sesini hiç beğenmedim Q45 in çok kulak tırmalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ŞAKA GİBİ YA :ROFLMAO: ADAMIN RUHU ÇIKACAK BU KULAKLIKLA İŞKENCE YAPILIR
cidden oyle arkadaslarim ilk denemede ciddi deli oluyorlar bass seviyorsan kesinlikle almalisin icinde bass motoru var o bass vuruyor o yuzden ses kalitesi hic bozulmuyor

Sen kaça almıştın? Dışarıda çevre seslerini engelliyor mu engelliyorsa yeterli.

Sonunda adam gibi birisi ses testi yapmış ağa bu ne böyle hayvan gibi isminin hakkını veriyor bu harbi kafatasını kırar bu kadar bass şimdi hiç mi rahatsız etmiyor kulaklık bildiğin ayaklandı gidiyor
ben Azerbaycanda yasiyorum 4k ya almistim anc 1 modelini

4k tl sizin parayla

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
cidden oyle arkadaslarim ilk denemede ciddi deli oluyorlar bass seviyorsan kesinlikle almalisin icinde bass motoru var o bass vuruyor o yuzden ses kalitesi hic bozulmuyor

4k TL sizin parayla
Gürültü engellemesi nasıl dışarıda sesleri kesiyor mu?

Bak bu kızda güzel incelemiş videoda kulaklığın sesi iyi gibi Q45 gibi kulak tırmalamıyor yumuşak bir sese sahip gibi geldi bana.

Son düzenleme:

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz

4k TL sizin parayla
Dostum İnstagram da ANC 2 modeli yakında sizlerle diye paylaşmışlar bu Evo dan daha mı iyi?

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Dostum İnstagram da ANC 2 modeli yakında sizlerle diye paylaşmışlar bu Evo dan daha mı iyi?
anc 2 modeli yurtdisinda 1-2 aydir var , evet evodan daha yeni ve iyi ancsi var ama para fazla harcamak istemiyorsan evo alip gece bilirsin ama anc 1 alma eski biraz kaliteside biraz kotu

Gürültü engellemesi nasıl dışarıda sesleri kesiyor mu?

Bak bu kızda güzel incelemiş videoda kulaklığın sesi iyi gibi Q45 gibi kulak tırmalamıyor yumuşak bir sese sahip gibi geldi bana.
anc 1 modeli tam anlamiyla anc basarali degil iyi ama cokta kesmiyor anc 2 modelinde daha iyi diye okudum bi arastir onu kankam

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
anc 2 modeli yurtdisinda 1-2 aydir var , evet evodan daha yeni ve iyi ancsi var ama para fazla harcamak istemiyorsan evo alip gece bilirsin ama anc 1 alma eski biraz kaliteside biraz kotu

anc 1 modeli tam anlamiyla anc basarali degil iyi ama cokta kesmiyor anc 2 modelinde daha iyi diye okudum bi arastir onu kankam
Bazıları Evo ANC 2 den daha iyi demiş ANC 2 de ANC aktifken tıslama sesi varmış

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
anclerde oluyor o bencede en iyisi hemde fiyat olarak evo almak karar senin kankam
Henüz karar veremedim araştırıyordum hala bu kulaklığın fiyatı 6000 TL oldu bu saatten sonra bunun almam artık var mı başka önerin? Bugün 7900 e Sony XM4 ü kaçırdım sinilerim tepemde Momentum 4 ses kalitesi iyi olarak iyi ama aşırı bluetooth sorunları varmış şuan kalitesine göre fiyatı en cazip o geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Henüz karar veremedim araştırıyordum hala bu kulaklığın fiyatı 6000 TL oldu bu saatten sonra bunun almam artık var mı başka önerin? Bugün 7900 e Sony XM4 ü kaçırdım sinilerim tepemde Momentum 4 ses kalitesi iyi olarak iyi ama aşırı bluetooth sorunları varmış şuan kalitesine göre fiyatı en cazip o geliyor
jabra elite 85h bakabilirsiniz tr de ucuz şuan.

wh1000xm4 kalitesi vermez ama.

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
kanka bose onermeyi unuttum boselere bak bi cok kaliteli kulakliklar

rtingsdede bose 45 sony xm4 den daha iyi cok konuda

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

katılıyorum nc700 modeli çok çok iyi.

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
bu arada 6000 skullcandymi skullcandy diyosan 5,5k teknosada

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz

Bak Skullcandy yurt dışında çok popülerken TR de hiç değil bu markanın Türkiye deki yetkili satıcısı aşırı kötü bir marka yetkili satıcısını iyi seçmeli.
Bu sitede fazla iyi yorum almamış ama kullanıcı yorumları iyi araştırayım biraz daha

bu arada 6000 skullcandymi skullcandy diyosan 5,5k teknosada
Gri renk hocam ben siyah seviyorum

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Bak Skullcandy yurt dışında çok popülerken TR de hiç değil bu markanın Türkiye deki yetkili satıcısı aşırı kötü bir marka yetkili satıcısını iyi seçmeli.
Bu sitede fazla iyi yorum almamış ama kullanıcı yorumları iyi araştırayım biraz daha
bose ve sonyler kullana bilecegin en kaliteli kulakliklar boseyi denedim inanilmaz iyi kulaklik

Top Bottom