Neler Yeni

Çözüldü✓ Sony WH-1000XM4 - Sennheiser Momentum 4 Hangisini Alayım?

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Sukullcandy de çok iyi bas varmış ama Sony XM4 kadar Hi-Fi ses veriyor mu diğer seslerin netliği nasıl parçadaki diğer detayları duyabiliyor musun? Örneğin bi parçada bazen parçaya hava katan küçük küçük detaylar oluyor örneğin duyulması zor olan kılıç efekti gibi sesleri duyabiliyor musun?
evet uygulamasi var senin kulagina ozel olarak eq yapiyor kendisi ornegin yuksek frekans falan ses verip bunu duyuyormusun diyor ve baya fazla soruyor sonucunda parcayi temiz duyuyorsun

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
evet uygulamasi var senin kulagina ozel olarak eq yapiyor kendisi ornegin yuksek frekans falan ses verip bunu duyuyormusun diyor ve baya fazla soruyor sonucunda parcayi temiz duyuyorsun
Telefonlar da bu özellik mevcut zaten

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
ben gormedim ciddi olarak kulagina uygun personal sound yapiyor buda tum detaylari duymna umyardim ediyor ve crusher anc 2 bula bilirsen onu al ama sanirim yok
İnceleyenlerin hiç biri ses kaydı almamış çoğu hayvanat bahçesinden kaçmış gibi tepkiler veriyor bu benim için bir anlam ifade etmez bana somut deliller lazım oyuncu kulaklığı tercih etmek basit ama müzik kulaklığı tercih etmek zor herkesin beğendiği Q35, Q45 i ben zerre beğenmedim. Fiyatıda bu kulaklık için çok yüksek değil mi 5500?

Ekler

• Screenshot_2023-07-23-11-40-11-886-edit_com.miui.misound.jpg
    Screenshot_2023-07-23-11-40-11-886-edit_com.miui.misound.jpg
    186.1 KB · Hit: 32

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
değil kanka kullanmadan yorum yapma ben her ikisnide denedim benim icin skullcandy daha iyi daha eglenceli bass seviyorum diye cok daha iyi basslari beyninde hiss ediyorsun cok iyi kulaklik sana bunu ispatlama geregimde yok ne istersen onu alirsin sadece sana bir oneri yaptim gerisi sana kalmis kaba konusmana gerek yok.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Soundcore Q45 e yapılan değerlendirme oysaki ses kalitesi ve doğruluğu Q35 den bile kötü yani söyleyecek sözüm yok başka
Mesaj otomatik birleştirildi:

değil kanka kullanmadan yorum yapma ben her ikisnide denedim benim icin skullcandy daha iyi daha eglenceli bass seviyorum diye cok daha iyi basslari beyninde hiss ediyorsun cok iyi kulaklik sana bunu ispatlama geregimde yok ne istersen onu alirsin sadece sana bir oneri yaptim gerisi sana kalmis kaba konusmana gerek yok.
Yok dostum önerin için sağol sana değil bu youtube da inceleme yapanlara lafım dediğin gibi çok kuvvetli bass ları varmış ama sesi bana hitap ediyor mu o önemli her türden müzik dinlediğim için aşırı bass ağırlıklı bir kulaklık bana keyif vermeyebilir bu yüzden en azından diğer kulaklıkların sesini deneyimlediğim gibi bunuda dinlemek istemiştim. Bir de bass ları boğuk boğuk mu veriyor yoksa net mi?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Soundcore Q45 e yapılan değerlendirme oysaki ses kalitesi ve doğruluğu Q35 den bile kötü yani söyleyecek sözüm yok başka

Yok dostum önerin için sağol sana değil bu youtube da inceleme yapanlara lafım dediğin gibi çok kuvvetli bass ları varmış ama sesi bana hitap ediyor mu o önemli her türden müzik dinlediğim için aşırı bass ağırlıklı bir kulaklık bana keyif vermeyebilir bu yüzden en azından diğer kulaklıkların sesini deneyimlediğim gibi bunuda dinlemek istemiştim. Bir de bass ları boğuk boğuk mu veriyor yoksa net mi?
rtings ve soundguys gibi sitelerden bakabilirsiniz çok profesyonel inceliyorlar ürünleri.

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev

basslari çok net yani ne boguk nede bozuk degil ter temiz basslari veriyor kemigine kadar bassi hissettiriyor yani bass istemiyorsanda bass tekerlegiyle azalta ve ya tamamen kapata biliyorsun bende olan modeli crusher anc 1 olan evo ve anc 2 daha iyi stok olmadigindan anc 1 almistim srkadasda dedigi gibi rtingsden karsilastirip kulakligi secmistim

kulakligi kime verirsem cok sasiriyor hatta deli oluyor cok keyifli kulaklik

rtingsdede crusherin ses konusunda biraz daha iyi bazi konularda bazilardada ayni seviyyede ikisinide realda denedim bence skullcandy deneme sansin varsa 3 kulakligida deniyip zevkine gore al

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
basslari çok net yani ne boguk nede bozuk degil ter temiz basslari veriyor kemigine kadar bassi hissettiriyor yani bass istemiyorsanda bass tekerlegiyle azalta ve ya tamamen kapata biliyorsun bende olan modeli crusher anc 1 olan evo ve anc 2 daha iyi stok olmadigindan anc 1 almistim srkadasda dedigi gibi rtingsden karsilastirip kulakligi secmistim

rtingsdede crusherin ses konusunda biraz daha iyi bazi konularda bazilardada ayni seviyyede ikisinide realda denedim bence skullcandy deneme sansin varsa 3 kulakligida deniyip zevkine gore al
Mediamarktta yoktu 3-5 tane kulaklık koymuşlar üst seviye onlarında çoğu çalışmıyordu sadece Sony ve Anker i deneyimleyebildim

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz

Dostum kulaklığı alabilirimde almayabilirim de olumlu yorum almış genelde ama işte aşırı bass sevenler psikopat oluyor ufacık bass olsun dipleri düşüyor aşırı kararsız kaldım ANC si nasıl bu kulaklığın dışarıda sesi iyi kesiyor mu? Dediğin ANC 2 Türkiye'ye gelir mi 2 ay içerisinde?

Ne kadar süredir kullanıyorsun o kadar şiddetli bass ın kulaklara bir zararı var mı? Dinlerken rahatsız ediyor mu bass lar? Her müzik türünde denedin mi?

Son düzenleme:

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Dostum kulaklığı alabilirimde almayabilirim de olumlu yorum almış genelde ama işte aşırı bass sevenler psikopat oluyor ufacık bass olsun dipleri düşüyor aşırı kararsız kaldım ANC si nasıl bu kulaklığın dışarıda sesi iyi kesiyor mu? Dediğin ANC 2 Türkiye'ye gelir mi 2 ay içerisinde?

Ne kadar süredir kullanıyorsun o kadar şiddetli bass ın kulaklara bir zararı var mı? Dinlerken rahatsız ediyor mu bass lar? Her müzik türünde denedin mi?
hayir rahatsiz etmiyor anc 1 cok iyi degil evo tavsiye ediyorum evo anc 1 den iyi ama anc 2 gayet iyi ama yeni model gec gele bilir hatta gelmiyede bilir istersen sahibinden felan bak 4 aydir kullaniyorum zarari yok , evet dinledim

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
hayir rahatsiz etmiyor anc 1 cok iyi degil evo tavsiye ediyorum evo anc 1 den iyi ama anc 2 gayet iyi ama yeni model gec gele bilir hatta gelmiyede bilir istersen sahibinden felan bak 4 aydir kullaniyorum zarari yok , evet dinledim
Sen kaça almıştın? Dışarıda çevre seslerini engelliyor mu engelliyorsa yeterli.

Sonunda adam gibi birisi ses testi yapmış ağa bu ne böyle hayvan gibi isminin hakkını veriyor bu harbi kafatasını kırar bu kadar bass şimdi hiç mi rahatsız etmiyor kulaklık bildiğin ayaklandı gidiyor

Son düzenleme:

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Ulan binlerce takipçisi olan kanallar şu adamın yaptığı incelemeyi yapamamış Q45'i bile incelemiş ve sesini hiç beğenmedim Q45 in çok kulak tırmalıyor

ŞAKA GİBİ YA :ROFLMAO: ADAMIN RUHU ÇIKACAK BU KULAKLIKLA İŞKENCE YAPILIR

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,164
Üyeler
161,264
Son üye
Nawresty