soru çözerken sıkılıyorum

Bende lgs ye girecegim artik iyice zorlaniyorum babamlar 8.5 k pc alacak ve bunu dusunuyorumda calisiyorum ama 3 5 soru sonra nasil bir pc olacagini dusunmeye basliyorum xD

Bende lgs ye girecegim artik iyice zorlaniyorum babamlar 8.5 k PC alacak ve bunu dusunuyorumda calisiyorum ama 3 5 soru sonra nasil bir PC olacagini dusunmeye basliyorum xD
2 kere rüyamda lgs ye giriyodum birinde yetişmiyodu :)

Bende lgs ye girecegim artik iyice zorlaniyorum babamlar 8.5 k PC alacak ve bunu dusunuyorumda calisiyorum ama 3 5 soru sonra nasil bir PC olacagini dusunmeye basliyorum xD
Hocam Galiba aynı sıkıntıları yaşıyorduk.

Bende sınava gireceğim kendine 1 bardak kahve yap onu iç 20 dk sonra deneme çöz tavsiyem ve bol bol deneme çöz bundan sonra soru bankasından soru çözmeni önermem ben kendimi baya geliştirdim 10 15 yanlıştan 3 4 yanlışa kadar düştüm ve bol bol kitap oku

sistem ezber istiyor artık zeka değil ki
Hocam zeki olanla geri olanın çalışma süreleri eşit olmaz tabii ki.Ayrıca bence zeka daha çok önem kazandı çünkü sorular ezber değil yorum sorusu.

Bende sınava gireceğim kendine 1 bardak kahve yap onu iç 20 dk sonra deneme çöz tavsiyem ve bol bol deneme çöz bundan sonra soru bankasından soru çözmeni önermem ben kendimi baya geliştirdim 10 15 yanlıştan 3 4 yanlışa kadar düştüm ve bol bol kitap oku
şu Milli Eğitim Müdürlükleri varya il soruları baya bi onlara yoğunlaştım

Ben zaten 480 460 arasi alan birisiyim denemelerde ve gunde 2 deneme cozuyorum sabah aksam birde meb ornek sorulari

biliyorum ki hepninz benden büyüksünüz ve bu sınav döneminden geçmişsinizdir(LGS) 2 hafta kaldı ve benim gittikçe soru çözme isteğim gidiyor müzik dinliyorum yine olmuyor varsa taktikleriniz alırım.
yıl boyunca sıkılarak çalıştım ama sonuç fen lisesine girdim.annem de aynı okuldaydı sonra bir nitelikli anadolu lisesine tayini çıktı ben de 1 hafta gittim ve şunu söyleyebilirim fen lisesi ortam-öğretmen-imkanlar-aktiviteler açısından 10a katlar tüm liseleri. kendini böyle motive edebilirsin

yıl boyunca sıkılarak çalıştım ama sonuç fen lisesine girdim.annem de aynı okuldaydı sonra bir nitelikli anadolu lisesine tayini çıktı ben de 1 hafta gittim ve şunu söyleyebilirim fen lisesi ortam-öğretmen-imkanlar-aktiviteler açısından 10a katlar tüm liseleri. kendini böyle motive edebilirsin
teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,589
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri