Sorumluluga girecek miyim

Reaksiyon skoru
8
Geçen dönem ile bu dönemin aritmetik ortalaması 50 üzerinde fakat edebiyattan kalıyorum ve 7 dersten daha karnede sorumlu geçti diyor edebiyattan sorumluluğa mi gireceğim?(Anadolu lisesindeyim 9.sınıfım)

Karnende sorumlu olduğun dersler yazar dostum.
Orada yazıyorsa girersin.

BENDE 9,SINIFIM TARİH ORTALAMAM BU DÖNEM 36,50 SORUMLULUK DERSLERİNDE HİÇBİRŞEY GÖZÜKMÜYOR SORUMLULUĞA GİRERMİYİM
Post automatically merged:

BU ARADA ANADOLU LİSESİNE GİDİYORUM

edebiyata girmen lazım benim zamanımda edebiyat dersine giriliyordu sadece

BENDE 9,SINIFIM TARİH ORTALAMAM BU DÖNEM 36,50 SORUMLULUK DERSLERİNDE HİÇBİRŞEY GÖZÜKMÜYOR SORUMLULUĞA GİRERMİYİM

tarihe girmiyorsun sadece edebiyat giriliyor

Caps Lock kapa öncelikle, sorumluluk derslerinde bir şey gözükmüyorsa sorumlu değilsindir.

Karnende sorumlu olduğun dersler yazar dostum.
Orada yazıyorsa girersin.
Hocam karnenin tam olarak neresinde yazıyor?

Caps Lock kapa öncelikle, sorumluluk derslerinde bir şey gözükmüyorsa sorumlu değilsindir.
Geçen dönem ile bu dönemin aritmetik ortalaması 50 üzerinde fakat edebiyattan kalıyorum ve 7 dersten daha karnede sorumlu geçti diyor edebiyattan sorumluluğa mi gireceğim?(Anadolu lisesindeyim 9.sınıfım)
Gençler karneme baktım edebiyattan sorumlu geçmişim sınav zor olyr mu normalde 30-40 alan öğrenciyim edebiyattan

sorumlu olduğu derslerde yazmıyor bişey bu arada ortalamam 68.4502 tarih tarih ortalamam 36,50 tarih sorumluluğuna girmiycemmi yani

edebiyat ortalamam 72,50 edebiyattan niye sorumluluğa gireyim

Geri