Neler Yeni

Sorumluluk sınavı hakkında

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Arkadaşlar şuan 11 im ve edebiyat dışı 3 4 derste sorumluluğum var 12 ye kadar birini dahi vermemiş olsam okulu bitirmemiş mi sayılıyorum yoksa edebiyattan kalmadığım için geçiyor muyum?

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Bildiğim kadarı ile sorumluluk sınavları sınıfta kalacak öğrenciler için yapılan sınavlar. Eğer siz o sınavlara girmezseniz 11'i tekrar okursunuz.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Bildiğim kadarı ile sorumluluk sınavları sınıfta kalacak öğrenciler için yapılan sınavlar. Eğer siz o sınavlara girmezseniz 11'i tekrar okursunuz.
Öyle değil. O dersleri vermezse 12. sınıfa geçer ama 12. sınıfta da vermezse tekrar okur onları geçene kadar.

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10.sınıftaki sorumluluklarım ama şuan 11 deyim. Edebiyatta geçene kadar sınav oluyoruz diye biliyorum ama diğer derslerde durum ne onun için sordum

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Öyle değil. O dersleri vermezse 12. sınıfa geçer ama 12. sınıfta da vermezse tekrar okur onları geçene kadar.
Ben öyle biliyordum. Yani okulda hocamız öyle bir şey demişti tekrar okumuyorsa bile illaki sınavları vermesi lazım yoksa bitiremez.

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Biyoloji fizik falan bu yüzden tm seçtim hiçbir şey anlamıyorum bu derslerden zor olur mu sınavlar bir bilginiz var mı?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Biyoloji fizik falan bu yüzden tm seçtim hiçbir şey anlamıyorum bu derslerden zor olur mu sınavlar bir bilginiz var mı?
Sadece baraj derslerinden olsan yeter diye biliyorum bende 11 im ve 9. ve 10. sınıfta kaldığım dersler var ama sadece Edebiyat ve Kuran gözüküyor sorumluluk sınavı listesinde.

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Sadece baraj derslerinden olsan yeter diye biliyorum bende 11 im ve 9. ve 10. sınıfta kaldığım dersler var ama sadece Edebiyat ve Kuran gözüküyor sorumluluk sınavı listesinde.
Yav anlamadığım için tm seçtim zaten anlasam niye sayısal seçmiyim. Kafama girmiyor şu iki dersten bir şeyler

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Ben geçen sene sadece Kimaydan kaldım bu dersten sorumluluğum var mı? Anadolu lisesindeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben geçen sene sadece Kimaydan kaldım bu dersten sorumluluğum var mı? Anadolu lisesindeyim.
Ekran Alıntısı.PNG

E okulda yok gözüküyor.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Top Bottom