Sorun Mouse mu? Mousepad mi?

Reaksiyon skoru
2
Selamlar dostlar mouse mousepadin üzerinde gayet akıcı bir şekilde kayıyor ama bazı bölgelerinde mouse hareket ettirsem bile imlecim hareket etmiyor farklı bir mousepad denedim onda imlecim gram hareket etmiyor aklımı karıştıran sorun ise şu mousepad'in bazı bölgelerinde gayet akıcı bir şekilde kullanabiliyorum ama bazı bölgelerinde mouse imlecim çok takılıyor sorun mousepad mi? mouse mi?

Mouse: Glorious Model o 2 wired
Mousepad: Wraith Spirit of Aim Mousepad (Hybrid)

Bilen bilgilendirirse sevinirim

Masada dene ? Anlaşılır.

Selamlar dostlar mouse mousepadin üzerinde gayet akıcı bir şekilde kayıyor ama bazı bölgelerinde mouse hareket ettirsem bile imlecim hareket etmiyor farklı bir mousepad denedim onda imlecim gram hareket etmiyor aklımı karıştıran sorun ise şu mousepad'in bazı bölgelerinde gayet akıcı bir şekilde kullanabiliyorum ama bazı bölgelerinde mouse imlecim çok takılıyor sorun mousepad mi? mouse mi?

Mouse: Glorious Model o 2 wired
Mousepad: Wraith Spirit of Aim Mousepad (Hybrid)

Bilen bilgilendirirse sevinirim
Aynı marka nın model o wireless modelini kullanıyorum mousepadimde qck heavy hiç yaşamadım böyle problem nedense çok garip mousepadin pis mi peki temiz mi

Mousepadi geldiğinden belli çok temiz tutuyorum üzerine ne bir şey koydum ne mouse'u bastırarak oynadım temiz diyebilirim
ha bu arada başka mouse'u mousepad üzerinde denedim hiçbir sıkıntı yok sanırım sorun fare sensörü diye düşünüyorum yani sorun mousepadde olsa sonuçta diğer mouse'da da takılması gerekir diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,341
Üyeler
183,100
Son üye
Ax9ghcz
Geri