Neler Yeni

Sorun psuda değilmiş,neyde olabilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
Oyunlara girdiğimde %85 ihtimalle siyah ekran yiyordum ardından da amd driver siliniyordu ayrıca octt de test yaptığımda da başlata tıkladığım an siyah ekran oluyordu
Ramleri test ettim ve temiz çıktı ben de sorun ya ekran kartındadır ya da psuda diyerek ekran kartımı söktüm ve arkadaşın sisteminde test ettim fifa oynadık extreme ayarlarda %200 çözünürlüklükte cod mw 3 oynadık 130 140 fps aldık ve hiç pc siyah ekran vermedi normalde arkadaşın pcde rtx 3060 vardı
Ben de bunun üzerine Aerocool cylone 500 bronze psumu garantiye verdim 1 hafta önce sorunlu başka parça var mıdır sizce kesin psuda diyebilir miyiz ?

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Yunus
Ekran kartını arkadaşında dene aynı beyaz ekran alıyor isen ekran kartı ile alakalı olabilir

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Shoto Todoroki
Oyunlara girdiğimde %85 ihtimalle siyah ekran yiyordum ardından da amd driver siliniyordu ayrıca octt de test yaptığımda da başlata tıkladığım an siyah ekran oluyordu
Ramleri test ettim ve temiz çıktı ben de sorun ya ekran kartındadır ya da psuda diyerek ekran kartımı söktüm ve arkadaşın sisteminde test ettim fifa oynadık extreme ayarlarda %200 çözünürlüklükte cod mw 3 oynadık 130 140 fps aldık ve hiç pc siyah ekran vermedi normalde arkadaşın pcde rtx 3060 vardı
Ben de bunun üzerine Aerocool cylone 500 bronze psumu garantiye verdim 1 hafta önce sorunlu başka parça var mıdır sizce kesin psuda diyebilir miyiz ?
Ekran kartın neydi? Sorun yüksek ihtimalle psu da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartını arkadaşında dene aynı beyaz ekran alıyor isen ekran kartı ile alakalı olabilir
Hocam yazdım ya arkadaşımda denedim cayır cayır Cod MW 3 oynattı diye fırsatım olursa bugün r7 7800x3 850w gold psulu bir sistemde deneyecem ekran kartını
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartın neydi? Sorun yüksek ihtimalle psu da.
Rx 6600sapphire pulse

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Shoto Todoroki
Hocam yazdım ya arkadaşımda denedim cayır cayır Cod MW 3 oynattı diye fırsatım olursa bugün r7 7800x3 850w gold psulu bir sistemde deneyecem ekran kartını

Rx 6600sapphire pulse
Yüksek ihtimalle psu dandır o zaman.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
Dün ekran kartımı r7 7800x3d li 850w gold corsair psulu 32gb DDR 5 ramli bir sistende denedim ve ekran kartında sorun olmadığına karar verdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
Bugğn teknik servisten mesaj geldi güç kaynağımda sıkıntı yokmuş sorun neyde olabilir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
kemal kılıçdaroğlu
başka monitörde dene ekran kartı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
başka monitörde dene ekran kartı olabilir
Monitörümü de ekran kartımı da test ettim sorun yok

Yani 2 farklı sistemde ekran kartımı baya yordum normalde oyuna girdiği an siyah ekran veren ekran kartım cayır cayır çalıştı

İşlemci bozuk olsa normal masaüstünde bile sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
kemal kılıçdaroğlu
o zmn geriye kalıyo depolamalar veya ram gerçi hatalı kurulan windows olabilir windowsun dosyaları bozuk olabilir en iyisi bi teknik servise göster pcyi burdan yardım etmek zor

goosburak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
burak
ekran kartı driveri ni ddu ile sil ekran kartı modelini yazıp 2024 ocak driverini kurup hiç amd raedon softwareden ayar yapmadan oyuna girebilirmisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
ekran kartı driveri ni ddu ile sil ekran kartı modelini yazıp 2024 ocak driverini kurup hiç amd raedon softwareden ayar yapmadan oyuna girebilirmisin
Güç kaynağım kargoda ulaşsın yapayım dediğinizi

o zmn geriye kalıyo depolamalar veya ram gerçi hatalı kurulan windows olabilir windowsun dosyaları bozuk olabilir en iyisi bi teknik servise göster pcyi burdan yardım etmek zor
Güç kaynağım gelsin arkadaşımdan ramlerini isteyip test edeyim
Format atalı çok olmamıştı ama tekrar kurayım windowsu
Büyük ihtimal ramlerde olabilir sorun güç kaynağında değilse
Depoalamamda sorun yoktur bence ona da bir denerim

Mesela last of us 1 remakede oyun ilk başta girip kapanıyordu ama ben toplam 20 defa falan girmeyi denedim ve artık sanki pc alışmış gibiydi en sonunda ufak kapanmalarla oynayabilmiştim bunu da yazayım dedim genelde böyle oluyor

Arkadaşımın 4070 süperli pcsinde de benzer bir durum yaşanıyordu sonra güç kablolarını değiştirdim ve sorunu çözüldü

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
arkadaşımın ramlerini kendi pcme taktım ve oyunlara girdiğimde siyah ekran yemedim
psu garantiden geldi ve sorunsuz dediler
ekran kartını 2 sistemde test ettim sorunsuz
işlemcide sorun olsa farklı türde şeyler yaşardım
depolamalarımda da sorun yok
ramleri arakdaşımınkiyle değiştirdim ve kendi sistemimde siyah ekran yemiyorum
yeni ram alsam sorun çözülür mü
ram markam goodram cl 18 3600 mhz 8 gb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,621