Neler Yeni

Sorun Ramlerim mi? Anakartım mı?

fiesta66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Necmettin
Son bir aydır pcmde sürekli oyun crashleri, yeniden baslamalar, program cokmeleri, dosya bozulmalari oluyordu. Pcyi testlere soktum. Islemci, ekran karti, ssdimde bir sıkıntı yok. Ram testimde fail yedim ve durum assagida biraktigim fotograf gibi. Simdi aklımda şu soru var. Ben daha oncesinde temudan ssd takmaya calisirken anakartı yakmıştım. (belli bir kısmını, konu açmıştım zaten) Bu durumda ram mi almalıyım? Anakart mı? (konuyu nereye açacağımı bulamadığımdan ramlere açtım)
1000055177.jpg

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Arda Teksin
Son bir aydır pcmde sürekli oyun crashleri, yeniden baslamalar, program cokmeleri, dosya bozulmalari oluyordu. Pcyi testlere soktum. Islemci, ekran karti, ssdimde bir sıkıntı yok. Ram testimde fail yedim ve durum assagida biraktigim fotograf gibi. Simdi aklımda şu soru var. Ben daha oncesinde temudan ssd takmaya calisirken anakartı yakmıştım. (belli bir kısmını, konu açmıştım zaten) Bu durumda ram mi almalıyım? Anakart mı? (konuyu nereye açacağımı bulamadığımdan ramlere açtım)Alıntıyı görüntüle
Ramleri farklı bir pcde test et aynı değilse anakart al.

cornlov

80+ Bronze
Ramleri denerken base frekansında mı yaptın? Yoksa xmp açıkken mi yaptın?
Xmp açıkken hata verebiliyor genellikle. Eğer öyleyse normal değerine düşürüp testi tekrar yapmayı dene.

fiesta66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Necmettin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramleri denerken base frekansında mı yaptın? Yoksa xmp açıkken mi yaptın?
Xmp açıkken hata verebiliyor genellikle. Eğer öyleyse normal değerine düşürüp testi tekrar yapmayı dene.
xmp kapali ve base frekanslarinda gerceklestirdim testi hocam

cornlov

80+ Bronze
Ramleri kit olarak mı almıştın?
Yoksa 2 tane single mı?

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğit Çetinkaya