Mavi Ekran Sorunlu mavi ekran yiyorum

4HMET678

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
465
Bu şekilde mavi ekran 2.kez yiyorum bu sefer sanırım farkli hata kodu ve sorun şu aslinda mavi ekran yiyemiyorum ekran bu şekilde kaliyo ve tuştan reset atiyorum pc ye. Bu ilk oluşunda ddu ile ekran karti driver silip yüklemiştim fakat yine oldu sorun ne olabilir bilen varmı

Ekler

• 1000059502.webp
    1000059502.webp
    719.8 KB · Hit: 36
Çok nedeni var aslında da ekran kartı gibi duruyor kabloları kontrol et başka kablo neden başka bir porta takıp dene format at belki windows dosyaları bozulmuş olabilir çakışıyor olabilir ekran kartını funmarka sok yükte ne oluyor ona bak sonrasında vram testi var ona sok eğer belleklerde hata varsa onda da yapıyor olabilir

Çok nedeni var aslında da ekran kartı gibi duruyor kabloları kontrol et başka kablo neden başka bir porta takıp dene format at belki windows dosyaları bozulmuş olabilir çakışıyor olabilir ekran kartını funmarka sok yükte ne oluyor ona bak sonrasında vram testi var ona sok eğer belleklerde hata varsa onda da yapıyor olabilir
display portunumu değişeyim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde vram testinin ismi ne

display portunumu değişeyim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde vram testinin ismi ne
ekran kartının modeline markasına göre googleye yaz bulursun youtube de yapan var uygulama falan değil rufusla flasa yazdırıp oradan biostan kodla açıyorsun

Geri