Çözüldü✓ Sorunumuzu çözdük

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Şimdi kontrol ettin ExonyShops adlı kişinin değerlendirmesi baya iyi nasıl dolandırdı anlamadım.

kesinlikle dava aç arkasında dur üşenirim deme çok iyi para alırsın bu 3iq dan

Sorunumuzu satıcı ile kendi aramızda anlaşıp çözdük.

Son düzenleme:

Merhaba,​

Bugün İtemsatış adlı platform üzerinden "ExonyShops" adlı dolandırıcıdan aldığım ürün konusunda satıcı tarafından kasten dolandırıldım ve ilanı almadan önce başlattığım ve tüm olay boyunca çekim yapan video kaydıyla birlikte iade talebi oluşturdum. Ayrıca satıcı tarafından tarafıma çeşitli hakaretler edilerek dalga geçildi. Üstelik haklı olmama rağmen durduk yere iade talebim reddedildi ve param satıcıya ulaştırıldığı için iyice mağdur oldum. Böyle ilgisiz yönetim ve berbat satıcılar yüzünden her gün bir sürü insanın dolandırılığını görüyorum
Gerzek bir de oe yazmış banlanacak haberi yok 😀 Bu arada çok uğraşmaya meyilliyim vs dersen dava bile açabilirsin

Şimdi kontrol ettin ExonyShops adlı kişinin değerlendirmesi baya iyi nasıl dolandırdı anlamadım.
Mağazaların kendilerine yapılan düşük puanlı veya kötüleyici yorumları müşteri haklı olsa bile İtemsatış yönetimine sildirmesi çok kolay. İtemsatış yönetimi hiçbir konuda düzgün ve adil davranmıyor.

Gerzek bir de oe yazmış banlanacak haberi yok 😀 Bu arada çok uğraşmaya meyilliyim vs dersen dava bile açabilirsin
acaba hesabı falanmı çalındı cunku aklı basında biri bunu göze almaz hocam

Merhaba,​

Bugün İtemsatış adlı platform üzerinden "ExonyShops" adlı dolandırıcıdan aldığım ürün konusunda satıcı tarafından kasten dolandırıldım ve ilanı almadan önce başlattığım ve tüm olay boyunca çekim yapan video kaydıyla birlikte iade talebi oluşturdum. Ayrıca satıcı tarafından tarafıma çeşitli hakaretler edilerek dalga geçildi. Üstelik haklı olmama rağmen durduk yere iade talebim reddedildi ve param satıcıya ulaştırıldığı için iyice mağdur oldum. Böyle ilgisiz yönetim ve berbat satıcılar yüzünden her gün bir sürü insanın dolandırılığını görüyorum
kendisi zaten dolandırdığını söylemiş hocam paranız büyük ihtimalle gelir gelmezse gider dava açarsın birebir böyle yazıyorsa.

acaba hesabı falanmı çalındı cunku aklı basında biri bunu göze almaz hocam
hesabı çalınsa bile aynı isim ve aynı soyada sahip kişi banka hesabına çekebiliyor buda imkansıza yakın gibi bir şey

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Mağazaların kendilerine yapılan düşük puanlı veya kötüleyici yorumları müşteri haklı olsa bile İtemsatış yönetimine sildirmesi çok kolay. İtemsatış yönetimi hiçbir konuda düzgün ve adil davranmıyor.
hocam mesajların video kaydı varmı f5 falan attıgınız itemsatış diger forumda böyle bir mesaj bulunmamaktadır yazıyor inceleyle yapmadınız değilmi

Ciddiyim dava aç böyle o£ler kimse bir şey yapmadıkca devam edecek

Ne satın aldın da dolandırıldın hocam?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye