Clayz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,278
ıadenı verdımıSorunumuzu satıcı ile kendi aramızda anlaşıp çözdük.
ıadenı verdımıSorunumuzu satıcı ile kendi aramızda anlaşıp çözdük.
İnandırıcı gelmiyor bana, karalama çalışması gibi geldi.Sorunumuzu satıcı ile kendi aramızda anlaşıp çözdük.
kendımı montajlamıs dıyosun yanıinceleyle yapıldıysa itemsatış bunun peşini bırakmaz evine dava tebligatı gelir.
şuan öyle düşünüyorum çünkü ortada kanıt yok bir şey yok sadece ss var o kanıttan sayılmazkendımı montajlamıs dıyosun yanı
ıtemsatıstan satıcıya bır sorasım geldı olayın olup olmadıgınışuan öyle düşünüyorum çünkü ortada kanıt yok bir şey yok sadece ss var o kanıttan sayılmaz
sorsana reis benide etiketle cevap verince.ıtemsatıstan satıcıya bır sorasım geldı olayın olup olmadıgını![]()
kesin bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece bu mesajı yazmak ıcın forum hesabımı actınız?
ıtemsatısta az cok satısım var aldıgım bayada ılan var bır ara belkı bılenler bılır unrankedshop vardı lol kapsul felan baya ucuzdu sonra bır anda herıf urunlerı vermemeye basladı mesajlara bakmıyodu ve ılanları kaldırmıstı ama paralar yagıyodu destege talepte bulundum 2 kez 1.sınde takmadılar 2.sınde ıademı yaptılar bıraz kovala olayı
Sorunumuzu satıcı ile kendi aramızda anlaşıp çözdük.Merhaba,
Yıllardır bu sitede satış ve alım işlemleri gerçekleştiriyorum hiç bir zaman sorun yaşamadım veya eksik bir destek almadım. Şu anda itemsatis.com sitesi üzerinden 50.000 başarılı satışım bulunuyor.
Konuyla ilgili siparişin reddedilmiş olsa bile haklı veya haksız konuyla alakalı destek talebi açtığında emin ol destek sağlanacaktır.
Hepsiburada, trendyol gibi bir çok sitelerden de ürünler aldım genelde 2-3 gün içerisinde dönüş sağlandı. itemsatis.com sitesinde bana maksimum 12 saat sonra dönüş sağlandı.
Muhtemelen yaşanan sorun sizle ilgilidir, site içerisinden arama kısmına "themck" yazarak "N11 konusu için geldiğini" belirterek benimle iletişime geçerek site içerisinden yardım alabilirsiniz. Elimden geldiği kadar mağdur olmaman için yardımcı olmak isterim.
Kullandığım sitenin karalanmasını istemediğim için sizinle iletişime geçmek istedim.
Saygılarımla, themck Mağaza Yönetimi
sorsana reis benide etiketle cevap verince.
satıcıda kendisindeki ss i atsın bakalım
bi bit yeniği var bu yaptığında işin aslını öğrenip buraya yazıcamSorunumuzu satıcı ile kendi aramızda anlaşıp çözdük.