Hangi ilanı aldın? İaden neden reddedildiEvet bahsettiğim onaylı mağaza kılıklı şahıs bu kişidir.
Gerzek bir de oe yazmış banlanacak haberi yokMerhaba,
Bugün İtemsatış adlı platform üzerinden "ExonyShops" adlı dolandırıcıdan aldığım ürün konusunda satıcı tarafından kasten dolandırıldım ve ilanı almadan önce başlattığım ve tüm olay boyunca çekim yapan video kaydıyla birlikte iade talebi oluşturdum. Ayrıca satıcı tarafından tarafıma çeşitli hakaretler edilerek dalga geçildi. Üstelik haklı olmama rağmen durduk yere iade talebim reddedildi ve param satıcıya ulaştırıldığı için iyice mağdur oldum. Böyle ilgisiz yönetim ve berbat satıcılar yüzünden her gün bir sürü insanın dolandırılığını görüyorum
Mağazaların kendilerine yapılan düşük puanlı veya kötüleyici yorumları müşteri haklı olsa bile İtemsatış yönetimine sildirmesi çok kolay. İtemsatış yönetimi hiçbir konuda düzgün ve adil davranmıyor.Şimdi kontrol ettin ExonyShops adlı kişinin değerlendirmesi baya iyi nasıl dolandırdı anlamadım.
acaba hesabı falanmı çalındı cunku aklı basında biri bunu göze almaz hocamGerzek bir de oe yazmış banlanacak haberi yokBu arada çok uğraşmaya meyilliyim vs dersen dava bile açabilirsin
kendisi zaten dolandırdığını söylemiş hocam paranız büyük ihtimalle gelir gelmezse gider dava açarsın birebir böyle yazıyorsa.Merhaba,
Bugün İtemsatış adlı platform üzerinden "ExonyShops" adlı dolandırıcıdan aldığım ürün konusunda satıcı tarafından kasten dolandırıldım ve ilanı almadan önce başlattığım ve tüm olay boyunca çekim yapan video kaydıyla birlikte iade talebi oluşturdum. Ayrıca satıcı tarafından tarafıma çeşitli hakaretler edilerek dalga geçildi. Üstelik haklı olmama rağmen durduk yere iade talebim reddedildi ve param satıcıya ulaştırıldığı için iyice mağdur oldum. Böyle ilgisiz yönetim ve berbat satıcılar yüzünden her gün bir sürü insanın dolandırılığını görüyorum
hesabı çalınsa bile aynı isim ve aynı soyada sahip kişi banka hesabına çekebiliyor buda imkansıza yakın gibi bir şeyacaba hesabı falanmı çalındı cunku aklı basında biri bunu göze almaz hocam
hocam mesajların video kaydı varmı f5 falan attıgınız itemsatış diger forumda böyle bir mesaj bulunmamaktadır yazıyor inceleyle yapmadınız değilmiMağazaların kendilerine yapılan düşük puanlı veya kötüleyici yorumları müşteri haklı olsa bile İtemsatış yönetimine sildirmesi çok kolay. İtemsatış yönetimi hiçbir konuda düzgün ve adil davranmıyor.