Çözüldü✓ Sorunumuzu çözdük

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
acaba hesabı falanmı çalındı cunku aklı basında biri bunu göze almaz hocam
Bence biraz yaşadığın olaya takıldın, sakince durumu anlatırsan bilgi vereceklerdir dostum. Biraz sakin ol, küçük veya büyük fark etmiyor bir hata varsa düzeltiyorlar.

Ek olarakta mağazalar ne kadar büyük olursa olsun haksızlık yapıyorlarsa her türlü ceza veriyorlar.

satıcı bu kişimi acaba öve öve bitiremedi
Hayatımda gördüğüm en kötü sponsorluk videosu şaka gibi 😀 5 tl bütçeyle çekilmiş. Oyunlarınızı oynayabilirsiniz bilmem ne shopa güvenedebilirsiniz her şeyi yapabilirsiniz ne çıldırmalık

1744720414942.png
umarım elinde kayıt vardır zibiş inceleyle yapıldıysa fena yanarsın haberin olsun

hocam mesajların video kaydı varmı f5 falan attıgınız itemsatış diger forumda böyle bir mesaj bulunmamaktadır yazıyor inceleyle yapmadınız değilmi
incele yaptıysa o kendisinin ayıbı bizim değilki :D

Merhaba,

Yıllardır bu sitede satış ve alım işlemleri gerçekleştiriyorum hiç bir zaman sorun yaşamadım veya eksik bir destek almadım. Şu anda itemsatis.com sitesi üzerinden 50.000 başarılı satışım bulunuyor.

Konuyla ilgili siparişin reddedilmiş olsa bile haklı veya haksız konuyla alakalı destek talebi açtığında emin ol destek sağlanacaktır.

Hepsiburada, trendyol gibi bir çok sitelerden de ürünler aldım genelde 2-3 gün içerisinde dönüş sağlandı. itemsatis.com sitesinde bana maksimum 12 saat sonra dönüş sağlandı.

Muhtemelen yaşanan sorun sizle ilgilidir, site içerisinden arama kısmına "themck" yazarak "N11 konusu için geldiğini" belirterek benimle iletişime geçerek site içerisinden yardım alabilirsiniz. Elimden geldiği kadar mağdur olmaman için yardımcı olmak isterim.

Kullandığım sitenin karalanmasını istemediğim için sizinle iletişime geçmek istedim.

Saygılarımla, themck Mağaza Yönetimi

acaba hesabı falanmı çalındı cunku aklı basında biri bunu göze almaz hocam
Bana da öyle geldi bu kadar saçma olamaz çünkü. Direkt banlanır böyle bir durumda, müşterinin hakaret davası açma hakkı var. Bildiğim kadarıyla tc vesaire giriliyordu siteye

satıcı bu kişimi acaba öve öve bitiremedi
kesin bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,

Yıllardır bu sitede satış ve alım işlemleri gerçekleştiriyorum hiç bir zaman sorun yaşamadım veya eksik bir destek almadım. Şu anda itemsatis.com sitesi üzerinden 50.000 başarılı satışım bulunuyor.

Konuyla ilgili siparişin reddedilmiş olsa bile haklı veya haksız konuyla alakalı destek talebi açtığında emin ol destek sağlanacaktır.

Hepsiburada, trendyol gibi bir çok sitelerden de ürünler aldım genelde 2-3 gün içerisinde dönüş sağlandı. itemsatis.com sitesinde bana maksimum 12 saat sonra dönüş sağlandı.

Muhtemelen yaşanan sorun sizle ilgilidir, site içerisinden arama kısmına "themck" yazarak "N11 konusu için geldiğini" belirterek benimle iletişime geçerek site içerisinden yardım alabilirsiniz. Elimden geldiği kadar mağdur olmaman için yardımcı olmak isterim.

Kullandığım sitenin karalanmasını istemediğim için sizinle iletişime geçmek istedim.

Saygılarımla, themck Mağaza Yönetimi
sadece bu mesajı yazmak ıcın forum hesabımı actınız?

ıtemsatısta az cok satısım var aldıgım bayada ılan var bır ara belkı bılenler bılır unrankedshop vardı lol kapsul felan baya ucuzdu sonra bır anda herıf urunlerı vermemeye basladı mesajlara bakmıyodu ve ılanları kaldırmıstı ama paralar yagıyodu destege talepte bulundum 2 kez 1.sınde takmadılar 2.sınde ıademı yaptılar bıraz kovala olayı

kesin bu

sadece bu mesajı yazmak ıcın forum hesabımı actınız?
Ben bunun için hesap açtım ne yalan söyleyeyim, 2022 yılından beri kullanıyorum ve böyle bir şey yapan bir kişiyi banlamadıklarını görmedim :D

Arkadaş güzel kolpa sıkmış ağzına sağlık. Ekran görüntüsüyle oynamak çok kolay, kaç kişi soru sormuş sadece itemsatış yönetimi bok gibi falan diyor.

Sitenin kusuru da olabilir de bu kadar ezdirmeyin kendinizi, ekran görüntüsü gerçekse bile aklı olan adam gider talep oluşturur, bunu banlamayan yönetimin kanıtlarını alıp buraya atar da rezile eder.

Böyle bir şey yapıp da mağaza olacak adam yok sitede, 2022 senesinden beri mağazayım bir kere böyle konuştum diye neler yaptılar.

Ben bunun için hesap açtım ne yalan söyleyeyim, 2022 yılından beri kullanıyorum ve böyle bir şey yapan bir kişiyi banlamadıklarını görmedim :D

Arkadaş güzel kolpa sıkmış ağzına sağlık. Ekran görüntüsüyle oynamak çok kolay, kaç kişi soru sormuş sadece itemsatış yönetimi bok gibi falan diyor.

Sitenin kusuru da olabilir de bu kadar ezdirmeyin kendinizi, ekran görüntüsü gerçekse bile aklı olan adam gider talep oluşturur, bunu banlamayan yönetimin kanıtlarını alıp buraya atar da rezile eder.

Böyle bir şey yapıp da mağaza olacak adam yok sitede, 2022 senesinden beri mağazayım bir kere böyle konuştum diye neler yaptılar.
sayfa cok guzel neden takıpcısı az ? .d

İtem satışta 2 3 kez iade de bulunmuş. Anında dönüyolardı. Umarım yine yan çizmezler. Geçmiş olsun. Arada böyleleri çıkıyor

Sorunumuzu satıcı ile kendi aramızda anlaşıp çözdük.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,170
Üyeler
184,114
Son üye
betabeyaz
Geri