Tamam reis teşekkürlerKullandiysan gerek yok bir şey yapma
Bende kullandım da amazon prime üyeliğini yenilemek için kart bilgisi istedi kartımı seçtim. 6 ay sonra ben unutacağım için otomatik para kesecek uygulamadan üyeliği iptal etsem direkt üyelik gider mi acaba kod boşa gitmiş olur muKullandiysan gerek yok bir şey yapma
Dursun hocam çekeceği 39 lira bir şey en kötü ozaman iptal edersinBende kullandım da amazon prime üyeliğini yenilemek için kart bilgisi istedi kartımı seçtim. 6 ay sonra ben unutacağım için otomatik para kesecek uygulamadan üyeliği iptal etsem direkt üyelik gider mi acaba kod boşa gitmiş olur mu
Hayır iptal edebilirsin üyelik gitmez ben paparada sanal kart oluşturup açmıştım sonra kartı kullanıma kapattım unutsam bile çekmiyorBende kullandım da amazon prime üyeliğini yenilemek için kart bilgisi istedi kartımı seçtim. 6 ay sonra ben unutacağım için otomatik para kesecek uygulamadan üyeliği iptal etsem direkt üyelik gider mi acaba kod boşa gitmiş olur mu
Hocam bide 2 kod birden kullana biliyormuyuz bende 2 3 tane samsung tel varKullandiysan gerek yok bir şey yapma