O da ayrı bir saçmalık.Bu haberin twitterdan verilmesi peki.
Ülkeyi 4 yaşında çocuk gibi yönetiyorlar.Sizce
yasaklama değil inceleme altında olacak sadece tiktok kapatılsa sosyal medyada her şey düzelir insanlar titktok belasından dolayı böyle oldu tiktok fenomenleri kendilerini bir şey sanıyor her şeye laf ediyor ben cb olsaydım sosyal medyada kara mizah yaptırmazdım 18 yaşından küçük olup içki içiyoruz falan diyenlere cezai işlem uygulatırdım tiktoku kapatırdım vine geri gelirdi başka ülkelerde açılmışSizce
biraz mantıklı düşün lütfen kara mizah adı altında insanların inançlarına hakaret ediliyor daha yeni doğmuş çocuğa küfür ediliyor 18 yaşının altında olanlar sigara içiyor içki içiyor laiklik adı altında bunu paylaşıyor kusura bakmayın ama sosyal medyaya artık bir düzen verilmeli farkındaysanız o çocuklar ileride ülkeyi yönetecek ülke bizlere onlara emanetÜlkeyi 4 yaşında çocuk gibi yönetiyorlar.
Yaa nedemezsin senin tek derdin galiba tik tok.yasaklama değil inceleme altında olacak sadece tiktok kapatılsa sosyal medyada her şey düzelir insanlar titktok belasından dolayı böyle oldu tiktok fenomenleri kendilerini bir şey sanıyor her şeye laf ediyor ben cb olsaydım sosyal medyada kara mizah yaptırmazdım 18 yaşından küçük olup içki içiyoruz falan diyenlere cezai işlem uygulatırdım tiktoku kapatırdım vine geri gelirdi başka ülkelerde açılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz mantıklı düşün lütfen kara mizah adı altında insanların inançlarına hakaret ediliyor daha yeni doğmuş çocuğa küfür ediliyor 18 yaşının altında olanlar sigara içiyor içki içiyor laiklik adı altında bunu paylaşıyor kusura bakmayın ama sosyal medyaya artık bir düzen verilmeli farkındaysanız o çocuklar ileride ülkeyi yönetecek ülke bizlere onlara emanet
o yokken böyle tipler sürekli çıkıyormuydu karşımızaYaa nedemezsin senin tek derdin galiba tik tok.