İstedikten sonra niye geçiremesinler ki?Olmayacak meclisten geçiremezler bence.
Diyeceğim şeyler var da söyleyemiyorum işte. 17 Aralık diyeyim, Habur diyeyim kısaca anlasın herkes; iç savaş bu zamanlarda çıkmamış, sosyal medyadan mı çıkacak? Ki çıkmasın da.Bu arada şu anda sosyal medyada böyle olayların olduğunun farkındalar yani halkın onlara karşı toplandığının yani vazgeçerler eğer geçmezlerse o zaman başları belaya girer iç savaş çıkar.
Arkadaşlar bu arada siyasete girerek bir hata yaptım, siz yapmayın. Foruma zarar vermemeliyiz.Diyeceğim şeyler var da söyleyemiyorum işte. 17 Aralık diyeyim, Habur diyeyim kısaca anlasın herkes; iç savaş bu zamanlarda çıkmamış, sosyal medyadan mı çıkacak? Ki çıkmasın da.
iç savaş çıkmaz abartmayın. Yönetim kendi kafasına sıkar ve artık iktidarda olamayacaklarını resmi olarak "kapatılma" haberi ile birlikte yayınlarlar. %65 halk ayaklanır ama bu da çok kolay bastırılır. Medya zaten ülkenin elinde. İnstagram yasaklanırsa İstanbuldaki bir ayaklanmayı ben nereden öğrenebilirim? Katılmak istesem yerini nereden bilebilirim? Bilemem. Mondros ateşkes anlaşmasında da bu yapıldı. Bütün Haberleşmeyi kestiler. Ülkeyi daha kolay ele geçirebilmek için. Halk birleşip karşı çıkmaması için.Bu arada şu anda sosyal medyada böyle olayların olduğunun farkındalar yani halkın onlara karşı toplandığının yani vazgeçerler eğer geçmezlerse o zaman başları belaya girer iç savaş çıkar.