Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
evet haklısın sadece bunun için özür dilerimKudur falan demek yanlış. Ortamı gereksiz kızıştırmayalım.
Saygılı şekilde tartışabilecek elemanlarız değil mi?
evet haklısın sadece bunun için özür dilerimKudur falan demek yanlış. Ortamı gereksiz kızıştırmayalım.
Saygılı şekilde tartışabilecek elemanlarız değil mi?
Ne için ss aldın?ss ler alındı
Neden katılmıyorsun .Mesela neyi yanlış buldun ?Katılmıyorum. Katılmama butonu da yok..
modlar önemli değil savcılık görecekal naparsan yap modlar eski mesajı görüyo 0 bilgili forum "üye"si
yanlış bulduğu durum bunun tarafsız olarak uygulanacak olmaması ve akpnin çıkarları doğrultusunda olması. Örneğin sen ekonomi kötü dedin haklı olsan bile apklılar "eğhonomi çoh eyi yeenim" deyip seni hapse atabilirlerNeden katılmıyorsun .Mesela neyi yanlış buldun ?
Ben orda doğru uygulanırsa yazmışım .yanlış bulduğu durum bunun tarafsız olarak uygulanacak olmaması ve akpnin çıkarları doğrultusunda olması. Örneğin sen ekonomi kötü dedin haklı olsan bile apklılar "eğhonomi çoh eyi yeenim" deyip seni hapse atabilirler
@Carl-S hocam sen neden hahah attın .Mesela neyi yanlış buldunİyi oldu .Sosyal medya da yalan veya halkı yalan haberle galyana getirenler artık yapamazlar.Umarım doğru uygulanır
Ama bu yasa sadece yalan haberciler için kullanılmayacak.Herkes ve her durum için yasa çıkarttılar.A HABERİ KAPATTIRSALAR YALAN HABERLERİN %99U GİDECEK ZATENİyi oldu .Sosyal medya da yalan veya halkı yalan haberle galyana getirenler artık yapamazlar.Umarım doğru uygulanır
İktidar işine gelecek hocam ben şahsen öyle düşünüyorum.@Carl-S hocam sen neden hahah attın .Mesela neyi yanlış buldun
Doğru uygulanırsa yazdım .Doğru uygulanırsa pek bir şey olmazİktidar işine gelecek hocam ben şahsen öyle düşünüyorum.