Neler Yeni

Sosyal medya düzenleme teklifi kabul edildi ! Aksinde hapis cezası !

Besim Tibuk

80+ Gold
hakaretin bi düşünce özgürlüğü olmadiğini ve anayasada yazmasina rağmen yasalarinda tersine konuşarak kendilerini haklı buluyorlar
Aynı anayasanın 26. maddesinde fikirlerin yazılı yolla iletilebilme özgğrlüğü de vardır...
Küfür bir ifade özgürlüğüdür. Bu benim düşüncem anayasada yazıyor demedim.
bunlarda anca millete küfür ederek max 15 yaşinda ailesinden aldiği siyasi bilgiyle yaşasinlar jdjdjsskskdkdj
Küfür ettiğimi çıkar göster.

egebaranakk0

80+ Silver
Aynı anayasanın 26. maddesinde fikirlerin yazılı yolla iletilebilme özgğrlüğü de vardır...

Direkt Küfür ettigin belirtmedim gene anlamamişsin küfür ederim yazisina hitap olarak

egebaranakk0

80+ Silver

Fikirlerin yazili yolla iletilmesi özgürlüğü "FİKİR" hakaret değil

Direkt Küfür ettigin belirtmedim gene anlamamişsin küfür ederim yazisina hitap olarak
9 yaşındaki sosist arkadaşım küfür ve hakaret dünyanın en gelişmiş ülkelerinde yasal ha eğer afganistan olmak istersen trde durma yallah afganistana

egebaranakk0

80+ Silver
Sen yazamamışsın.
"Millete küfür ederek" diyorsun. Çıkar göster hani küfür?
Gene anlamıyor küfür ederim yazisi hani üzüntümden küfür ederim mederim 100k maaş aliyor mesajina bak bakiyim bi bi vatandaş olarak küfür ederim demiştin buj hitafen söyledigimide belirttim
Mesaj otomatik birleştirildi:

9 yaşındaki sosist arkadaşım küfür ve hakaret dünyanın en gelişmiş ülkelerinde yasal ha eğer afganistan olmak istersen trde durma yallah afganistana
Nerde yaşadiğinin farkında mısın ?

Besim Tibuk

80+ Gold
Gene anlamıyor küfür ederim yazisi hani üzüntümden küfür ederim mederim 100k maaş aliyor mesajina bak bakiyim bi bi vatandaş olarak küfür ederim demiştin buj hitafen söyledigimide belirttim
Yasakarın tersine konuşuyor demişsin.
Konuşmuyorum.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerde yaşadiğinin farkında mısın ?
Evet ülkemi geliştirmek için Türkiye'mdeyim ve Ata'mın izindeyim

Besim Tibuk

80+ Gold
Evet zaten , hakaret davası , öylesine açılıyor değil mi ?
Ben hakaretin anayasal suç olmadığını söylüyorum.
Bu fikirdir ve yazılı yolla iletme hakkım var.
Sen ise anayasaya karşı konuşuyorsun dedin.
Hayır, sadece fikirlerimi konuşuyorum.

egebaranakk0

80+ Silver
Ben hakaretin anayasal suç olmadığını söylüyorum.
Bu fikirdir ve yazılı yolla iletme hakkım var.
Sen ise anayasaya karşı konuşuyorsun dedin.
Hayır, sadece fikirlerimi konuşuyorum.
Evet hocam düşünce özgürlüğünüz var ve bu çoğu şeyi içinde kapsıyor ekonomi , siyaset vs ama bakarsaniz kanunun sonunda bir ifade var " insanları ve kişileri ahlaki olsun gururu olsun rencide veyahut küçük düşürücü söylemler nezlesin de bulunmak düşünce özgürlüğü dışındadır " bundan bahsediyorum elbette özgürsünüz ancak hakaret edemezsiniz . Hocam cumhurbaşkanına hakarette tck ' da ön sıraya çıkan meselelerden birisi aman diyim 3 sene yemeyin küfrünüzde sizde kalsın sadece saf bir şekilde düşüncenizi ifade edin yeter

Besim Tibuk

80+ Gold
Evet hocam düşünce özgürlüğünüz var ve bu çoğu şeyi içinde kapsıyor ekonomi , siyaset vs ama baksrsaniz kanunun sonunda bir ifade var " insanları ve kişileri ahlaki olsun gururu olsun rencide veyahut küçük düşürücü söylemler nezlesin de bulunmak düşünce özgürlüğü dışındadır " bundan bahsediyorum elbette özgürsünüz ancak hakaret edemezsiniz . Hocam cumhurbaşkanına hakarette tck ' da ön sıraya çıkan meselelerden birisi aman diyim 3 sene yemeyin küfrünüzde sizde kalsın sadece saf bir şekilde düşüncenizi ifade edin yeter
Ondan bahsetmiyorum. Şu an anlaşamıyoruz gibi.

Şu an hakaretin ifade özgürlüğü kapsamında olduğunu belirtmedim zaten. Hakaret ifade özgürlüğüdür dedim. Bu benim fikrim, anayasa bunu der demedim.

Cumhurbaşkanı olayı da örnekten ibaret idi en uç yerden örnek vermek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,173
Üyeler
167,068
Son üye
cemil çınar
Top Bottom