kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Ülkede daha önemli 100 tane konu var hiiiiç umrumda değil ne oluyorsa olsun.
Ülkede daha önemli 100 tane konu var hiiiiç umrumda değil ne oluyorsa olsun.
Gönderinin altında yorumum vardı azcık tutmuş sanırım mutlu oldum görünce xdTechnopat daki ali hocamızın virgülüne kadar katıldığım bir postu var bu konuyla ilgili
Sosyal medya kapatılmasıni konuşmak bile bunu konuşan kişilere zarar verir bunu konuşan kişiler özgürlük diyerek rahatlik diyerek başa geldiler şimdi TV kanallarini ele aldiği gibi sosyal medya kanallallarinida elinde tutmak istiyorlar. Bu kesinlikle yanliştir lakin sosyal medya düzenlemesi şarttır bu düzenlemeden kastım başta YALAN haber yapan Siyasilerin Trolleridir. Normal siradan insanlardan çok belli bir ünvana taninmişlığa sahip kişilerin denetiminin artmasidir.
İnstagram'ın, Twitter'ın kurucusu falan mısın sen? Neden bu kadar sahiplendin?sana giren cıkan yok tabi sana göre bişe yok olsa nolur olmasa nolur kafasındasın hele bi dışarıya cıkama o sosyal medyayı ararsın birader
Ankete katılıp yorumlarada düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
[/QUOTrolune verdim
Bı de sırf bazı kişilerin kendi keyfine aldigi kararları bu kadar insanı mağdur edilmemesi gerek kapattirilsa bile
SurveyMonkey Anketede yanıt verirseniz sevinirim.
Net Promoter Puanı Anketi Şablonu
Take this survey powered by surveymonkey.com. Create your own surveys for free.tr.surveymonkey.com