Neler Yeni

Sosyal Medyanın yasaklanması hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

?

• Yasaklansın

Oylar: 5 11.4%
  • Yasaklanmasın

Oylar: 39 88.6%

• Oy kullanan toplam üye
    44

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ankete katılıp yorumlarada düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
Sosyal medya kapatılmasıni konuşmak bile bunu konuşan kişilere zarar verir bunu konuşan kişiler özgürlük diyerek rahatlik diyerek başa geldiler şimdi TV kanallarini ele aldiği gibi sosyal medya kanallallarinida elinde tutmak istiyorlar. Bu kesinlikle yanliştir lakin sosyal medya düzenlemesi şarttır bu düzenlemeden kastım başta YALAN haber yapan Siyasilerin Trolleridir. Normal siradan insanlardan çok belli bir ünvana taninmişlığa sahip kişilerin denetiminin artmasidir.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Sosyal medyalar yasaklanacak gibi kesin bir algı yaratmak doğru olmaz bence. Eğer Türkiye'ye şube açmazlarsa kısıtlanacak diye biliyorum. Bu durumda forumun kapatılması falan söz konusu değil yani. Sosyal medya üzerinden işlenen suçlara yeterli ceza verilemiyordu maalesef Türkiye şubeleri olmadıkları için . Umarız Türkiye şubesi açarlar da bunları hiç konuşmayız. Sosyal medyada ananıza babanıza rahatça küfür edilebilmesi artık yavaş yavaş ortadan kalkıcak.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Aga o kadar içimdeki nefreti kusmalık konu açılıyor ki, ellerimi zor tutuyorum :D, neys...

TV de saçma sapan izdivaç programları var iken, birbirine giren heriflerin sohbet programları var iken, kadına, hayvana, çocuğa şiddet olan, insanların bolca öldüğü berbat 200, 300, 400, 500 bölümlük diziler var iken.

Sen gel sosyal medyayı gençliği mahveden bir platform olarak göster. Tiktok kapatılsın, o konuda arkalarındayım ama twitter, instagram, youtube vs. mecraları direk kesiceğine, boş yapan aptalları bulup silsinler.

Son düzenleme:

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Netflix olsun youtube olsun veya Whatsapp olsun bunlarin başta yerli millisini geliştirip ve bu yabancilardan daha kaliteli bir hâle getirip yabanci platformlara yavaşlama getirilebilir buna karşi değilim lakin alternatifsiz bunlar yanliştir.

DonanımFikir

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Çoğu kişi yanlış anlamış bence olayı. Pat diye yasaklanma gibi bir olay yok. Belirli şartlar var ki bazıları kullanıcıya faydalı. Ben Sosyal medya şirketlerinin Türkiye'ye şube açacağını düşünüyorum açıkcası. O kadar zor bir şey olmasa gerek.

DonanımFikir

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı