Neler Yeni

Sosyal Medyanın yasaklanması hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

?

• Yasaklansın

Oylar: 5 11.4%
  • Yasaklanmasın

Oylar: 39 88.6%

• Oy kullanan toplam üye
    44

samet4747

80+ Platinum
Arkadaşın ne dediğini okumadım bile. Burada herkesin kendi fikri var. Sen kimseye senle aynı fikirde değil diye "git buradan" diyemezsin.
fikrini belirtmesine bir şey demiyorum ama saçma derse ve bunuda sosyal medyadan belirtirse ona gitmesini önerebilirim oku düşün ve yaz.

Mileven

80+ Silver
Yasaklamak pek mümkün değil zaten. Tonlarca VPN ve Proxy var, en fazla birazcık uğraştırırlar. Kazandıkları tek şey onlara karşı duyulan öfke olur.
Tiktok kapatılsa iyi olur tabi :)
VPN üzerinden girenlerın tespit edılıp ceza uygulanacgı soylendı

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,074
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Zaten normalde de Türkiye'de girilemeyen bir çok yasaklı siteye VPN-Proxy ile giriliyor, bu da yasak. Ama herhangi bir cezai işlem uygulandığını ne duydum ne de gördüm.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Uğraşmazlar sözde +18 sitelere girmek yasak fakat vpn ile girebiliyor insanlar ve bu sitelerden daha fazla girilir vpn ile o yüzden şimdilik imkansız gibi duruyor böyle bir şey yapabilmeleri

samet4747

80+ Platinum
Yazdığım şeyi birlestireyim senin için:
Sosyal medyanın kapatılması umrumda değil fakat kapatılması saçma.
neden kapatılmasını istiyorsun demişti biri sizde ona saçma yazmıştınız bir yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın sizi yanlış anladım

Mileven

80+ Silver
Zaten normalde de Türkiye'de girilemeyen bir çok yasaklı siteye VPN-Proxy ile giriliyor, bu da yasak. Ama herhangi bir cezai işlem uygulandığını ne duydum ne de gördüm.
Uğraşmazlar sözde +18 sitelere girmek yasak fakat vpn ile girebiliyor insanlar ve bu sitelerden daha fazla girilir vpn ile o yüzden şimdilik imkansız gibi duruyor böyle bir şey yapabilmeleri
yasaklanırsa açıklama yapılır zaten

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Gündemi takip ederseniz , son olayların üstüne bu ülkenin yönetiminden düşeceklerini anlayıp her şeyi kontrol altına almaya çalışıyorlar. Bu İM-KAN-SIZ ! Zamanında canlı yayınlarda ana bacı sövenler şimdi sosyal medya üzerinden sosyal medya hakkında kötü yorumlar yapıyorlar. Söylenecek söz çok ama burada yazsam ne olur ki ? 2 mesaj gelir üstüne sonra kaybolur gider bu mesajım.

Top Bottom