Neler Yeni

Sosyal Medyanın yasaklanması hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

?

• Yasaklansın

Oylar: 5 11.4%
  • Yasaklanmasın

Oylar: 39 88.6%

• Oy kullanan toplam üye
    44

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Çoğu kişi yanlış anlamış bence olayı. Pat diye yasaklanma gibi bir olay yok. Belirli şartlar var ki bazıları kullanıcıya faydalı. Ben Sosyal medya şirketlerinin Türkiye'ye şube açacağını düşünüyorum açıkcası. O kadar zor bir şey olmasa gerek.

İlk sefer olmadığı için ve yukarıda belirttiğim saçma program ve diziler var iken durmadan sosyal medyaya sarmaları bıktırdı.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
İlk sefer olmadığı için ve yukarıda belirttiğim saçma program ve diziler var iken durmadan sosyal medyaya sarmaları bıktırdı.
Gerçekten televizyonun da denetlenmesi lazım. Ancak günümüzde tv izleyenden çok sosyal medya kullanıcısı olduğunu düşünüyorum.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
sana giren cıkan yok tabi sana göre bişe yok olsa nolur olmasa nolur kafasındasın hele bi dışarıya cıkama o sosyal medyayı ararsın birader
İlk önce sana karşılık vereceğim
Ama sosyal medya konusunda değil durduk yere seviyesizce konuşup beyin yerine boş bir et parçası taşıman konusunda.
Sosyal medyanın kapanması umrumda değilse belirttim bana böyle demenizmi gerekiyordu.

oldspace

80+
Kapatılması saçma ama kesinlikle bir kısıtlama gelmesi gerekiyor insanlar nasıl olsa sosyal medya diye istediği kişiye istediği şekilde küfür edebiliyor

samet4747

80+ Platinum
Burası bir tartışma yeri. Ve tartışma için 2 fikir gerekir. Bu konuda ki fikirler "kapatılsın" veya "kapatılmasın" şeklinde. Arkadaş da kapatılmasın diyor.
hayır kapatılsın demiş ve saçma diyor

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Trolune evet dedim diğer troll kim? 2 tane evet diyen var

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Gerçekten televizyonun da denetlenmesi lazım. Ancak günümüzde tv izleyenden çok sosyal medya kullanıcısı olduğunu düşünüyorum.

Tabii artık geç olmaya başladı, TV gücünü yitiriyor zaten zamanında yapmaları lazımdı, dediğim tip diziler ve programlar bilmem kaç yüz bölüm yaptıktan sonra yasaklasan, kısıtlasan ne yazar. Fakat Sosyal Medyanın gücünün artması hoş olmuyor da olabilir bilemiyorum :).

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Ben acilen bu konunun detayları hakkında halkın bilgilendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü malum Türk milleti genelde yazılan şeylerin hep sonlarını okur. Orada kısıtlanacak yazınca da olanlar oluyor.

Top Bottom