Tamam iste o line in girisinden iki ucu 3.5 mm jakla olur
Tamam iste o line in girisinden iki ucu 3.5 mm jakla olur
Line in ile Optical arasında ciddi bir fark var mı duruma göre değiştirebilirim ama amacım müzik dinlemek sırf monitörde hoperlör yok diye aldım çok müthiş bir beklentim yok 3.5mm yeterliyse anakartı değiştiemiyim boşuna bir de kablo linki alabilir miyim kutudan çıkmadı.Optik çıkış yoktur anakartında büyük ihtimalle. Kablo ile bağlamak istersen Line in girişini kullanacaksın.
Anakart değişikliğine değmez. Üst seviye anakartlarda olur optik çıkış.Line in ile Optical arasında ciddi bir fark var mı duruma göre değiştirebilirim ama amacım müzik dinlemek sırf monitörde hoperlör yok diye aldım çok müthiş bir beklentim yok 3.5mm yeterliyse anakartı değiştiemiyim boşuna bir de kablo linki alabilir miyim kutudan çıkmadı.
Boşta var anakart da tekrar sök tak uğraşmak istemiyorum. Artık montaj işi yapmak iğrelti geliyor.Çok pahalı bir kablo almana gerek yok.
Anakart değişikliğine değmez.
Şansıma açık bilgisayarcı buldum bu saatte aldım3.5 mm tak keyfine bak tv ye baglamayacagin için optige gerek yok. Zaten pc ye baska turlu olmuyor