ananas_suyu
80+ Bronze
2k bandında burda 1500tl felan geliyor
İncelemelerde gayet olumlu yorumlar almış ses kalitesi iyi deniyor. Alınır bence
Geçen ay bende 1500TL almıştım. Şuanda yorumu yaparken de bu kulaklıkla müzik dinliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim normalde bu kadar ucuza bulamazsınız alın direk
İncelemelerde gayet olumlu yorumlar almış ses kalitesi iyi deniyor. Alınır bence
aktif olarak bu kulaklığı kulanıyorum ama eskimeye başladı sizce yerine alınır mı ?
ses yüksekliği nasıl 110 - 115 db varmıdır birde sesi dışarıya veriyor mu veriyorsa 500 tl etmezGeçen ay bende 1500TL almıştım. Şuanda yorumu yaparken de bu kulaklıkla müzik dinliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim normalde bu kadar ucuza bulamazsınız alın direk
bunun yerine haylou w1 anc oneririm en azıdnan yarı yolda bırakmaz soundpeats kulaklıklar uzun omurluluk konusunda sınıfta kalıyor
DB seviyesini ölçmedim şuan dışarıdayim test edince yazayım. Son sese almadığın sürece dışarıya ses vermiyor, onda da az bir şekildeses yüksekliği nasıl 110 - 115 db varmıdır birde sesi dışarıya veriyor mu veriyorsa 500 tl etmez
Jabra Elite 3 ve Jabra Elite 4 active yüksek ses vermiyor
Bende incelemelerde güzel diye gördüm aldım bakicam nasıl kalitesiGeçen ay bende 1500TL almıştım. Şuanda yorumu yaparken de bu kulaklıkla müzik dinliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim normalde bu kadar ucuza bulamazsınız alın direk
Hiç 900tl ye düşmemiş ki2 ay önce 900tllden satıyordu tektekeu bunu amazonda bindirip indirim yapmışlar
Dışarı ses veriyormuŞuan kullanıyorum soru olan yazabilir. 1100 tl ye geldi bana. Eskisini kaybettiğim için indirim kodu vermişlerdi
diğer kulaklıklar gibi standartBende incelemelerde güzel diye gördüm aldım bakicam nasıl kalitesi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç 900tl ye düşmemiş ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dışarı ses veriyormu
Pek açıklayıcı olmadı hocam ama neysediğer kulaklıklar gibi standart
1500TLlik ses veriyor.Pek açıklayıcı olmadı hocam ama neyse