🔥İndirim SoundPEATS Capsule3 Pro Kulaklık 855 TL

Vergisi de bulunuyor. Tam fiyata bakmak istediğimde şu anda bulunduğunuz adrese gönderilemiyor diyor.

Yurt içi ürünü değil, yurt dışı ürünü.

1751979596560.webp

Daha önce aldığı indirimi tekrardan almış.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Bunun yerine Air 4 pro alsanıza arada 100tl fark var

Vergisi de bulunuyor. Tam fiyata bakmak istediğimde şu anda bulunduğunuz adrese gönderilemiyor diyor.
Çok garip bir durum o. İstanbul ve Antalya göbeğine gelmyior. Antalya Kemer ilçesine geldi ama.

Bu adres hatasını bir şekilde atladığınız ürün gelmyior.

1751982670954.webp
1751982691103.webp

Hocam siz aldınız sanırım memnun musunuz kulaklıktan nasıl performansı vs.?
Ben zaten 2 sene önce siyah olanı almıştım. Her dakika kullanmasamda kullandığım zamanda hep memnunum açıkcası.
Bu iç tasarımı gösteren dizayn hoşuma gitit. Ondan bir tane yedeklerken bir arkadaşıma da hediye aldım.

Hocalarım SoundPEATS Air4 Pro mu daha iyi cmf buds anc tws kulak içi bluetooth kulaklık mı hangisi daha iyi.
Cmf kulaklığın linki: https://www.akakce.com/bluetooth-ku...-tws-acik-gri-kulak-ici-fiyati,917642593.html
Knk cmf buds alacaksan ben sana 900 liradan kargo dahil veririm daha yeni alındı 1 kere denemelik kullandım ertesi gün yd dan capsule 3 pro geldi bunu n11 den iade edemedim kenarda duruyo şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 900 liraya kargo dahil şeffafını bırakırım 2024 Aralık'ta alındı şuan bende siyahı var onu amazondan yd dan almıştım şeffafı yani 900 liraya verdiğim tr garantili üründür, garantiyi umursayan varsa boşuna yd dan daha pahalıya alıp 1 ay kargoyu beklemesin
Screenshot_2025-07-05-13-56-00-445_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp

Knk cmf buds alacaksan ben sana 900 liradan kargo dahil veririm daha yeni alındı 1 kere denemelik kullandım ertesi gün yd dan capsule 3 pro geldi bunu n11 den iade edemedim kenarda duruyo şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 900 liraya kargo dahil şeffafını bırakırım 2024 Aralık'ta alındı şuan bende siyahı var onu amazondan yd dan almıştım şeffafı yani 900 liraya verdiğim tr garantili üründür, garantiyi umursayan varsa boşuna yd dan daha pahalıya alıp 1 ay kargoyu beklemesin
Alıntıyı görüntüle
Hangisini tercih ediyorsun hocam madem iki ürün de elinde karşılaştırma yapman mümkün mü

Hangisini tercih ediyorsun hocam madem iki ürün de elinde karşılaştırma yapman mümkün mü
Capsule 3 pro daha iyi bana göre, ama cmf buds anc olarak çok daha önde, mikrofonları benzer, ses olarak capsule biraz önde, anc önemliyse cmf derim, değilse capsule, elimde 2 Side var satılık 1 ay kargoyu beklemeyin + iptal olma ihtimali var yd siparişi olduğundan yukarda arkadaş SS attı iptal oluyor diye

Capsule 3 pro daha iyi bana göre, ama cmf buds anc olarak çok daha önde, mikrofonları benzer, ses olarak capsule biraz önde, anc önemliyse cmf derim, değilse capsule, elimde 2 Side var satılık 1 ay kargoyu beklemeyin + iptal olma ihtimali var yd siparişi olduğundan yukarda arkadaş SS attı iptal oluyor diye
Hocam Air 4 Pro siparişi geçmiştim biri böyle yazdı diye sorayım dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,712
Üyeler
185,789
Son üye
Bozkurt497
Geri