İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,723
Yurt içi ürünü değil, yurt dışı ürünü.
Çok garip bir durum o. İstanbul ve Antalya göbeğine gelmyior. Antalya Kemer ilçesine geldi ama.Vergisi de bulunuyor. Tam fiyata bakmak istediğimde şu anda bulunduğunuz adrese gönderilemiyor diyor.
Hocam siz aldınız sanırım memnun musunuz kulaklıktan nasıl performansı vs.?Çok garip bir durum o. İstanbul ve Antalya göbeğine gelmyior. Antalya Kemer ilçesine geldi ama.
Bu adres hatasını bir şekilde atladığınız ürün gelmyior.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben zaten 2 sene önce siyah olanı almıştım. Her dakika kullanmasamda kullandığım zamanda hep memnunum açıkcası.Hocam siz aldınız sanırım memnun musunuz kulaklıktan nasıl performansı vs.?
Knk cmf buds alacaksan ben sana 900 liradan kargo dahil veririm daha yeni alındı 1 kere denemelik kullandım ertesi gün yd dan capsule 3 pro geldi bunu n11 den iade edemedim kenarda duruyo şuanHocalarım SoundPEATS Air4 Pro mu daha iyi cmf buds anc tws kulak içi bluetooth kulaklık mı hangisi daha iyi.
Cmf kulaklığın linki: https://www.akakce.com/bluetooth-ku...-tws-acik-gri-kulak-ici-fiyati,917642593.html
Hangisini tercih ediyorsun hocam madem iki ürün de elinde karşılaştırma yapman mümkün müKnk cmf buds alacaksan ben sana 900 liradan kargo dahil veririm daha yeni alındı 1 kere denemelik kullandım ertesi gün yd dan capsule 3 pro geldi bunu n11 den iade edemedim kenarda duruyo şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar 900 liraya kargo dahil şeffafını bırakırım 2024 Aralık'ta alındı şuan bende siyahı var onu amazondan yd dan almıştım şeffafı yani 900 liraya verdiğim tr garantili üründür, garantiyi umursayan varsa boşuna yd dan daha pahalıya alıp 1 ay kargoyu beklemesin
Alıntıyı görüntüle
Capsule 3 pro daha iyi bana göre, ama cmf buds anc olarak çok daha önde, mikrofonları benzer, ses olarak capsule biraz önde, anc önemliyse cmf derim, değilse capsule, elimde 2 Side var satılık 1 ay kargoyu beklemeyin + iptal olma ihtimali var yd siparişi olduğundan yukarda arkadaş SS attı iptal oluyor diyeHangisini tercih ediyorsun hocam madem iki ürün de elinde karşılaştırma yapman mümkün mü
Hocam Air 4 Pro siparişi geçmiştim biri böyle yazdı diye sorayım dedim.Capsule 3 pro daha iyi bana göre, ama cmf buds anc olarak çok daha önde, mikrofonları benzer, ses olarak capsule biraz önde, anc önemliyse cmf derim, değilse capsule, elimde 2 Side var satılık 1 ay kargoyu beklemeyin + iptal olma ihtimali var yd siparişi olduğundan yukarda arkadaş SS attı iptal oluyor diye
Air 4 proHocalarım SoundPEATS Air4 Pro mu daha iyi cmf buds anc tws kulak içi bluetooth kulaklık mı hangisi daha iyi.
Cmf kulaklığın linki: https://www.akakce.com/bluetooth-ku...-tws-acik-gri-kulak-ici-fiyati,917642593.html