Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Vatanını önemseyen vatan haini olmayan biri. GURUR. (!)Zula oynuyorum (!)
Vatanını önemseyen vatan haini olmayan biri. GURUR. (!)Zula oynuyorum (!)
Başka yerinle çizebiliyor musun ki zaten?AMD Fanboyuyum desem.
Odamın dolabında, Elimle çizdiğim AMD logosu var...
benim işlediğim günahlar ben ve ALLAH arasındadır ve bunda hak diye bir şey yok ben inanmıyorum adobeye türkiyede para verip kullanan kişi sayısı taş çatlasa 1000 2000 kişidir ortada hak yemelik durumda sonuçta bu oyun değil adamlar 1 ay için 200 tl istiyor şaka gibi yani bundan çok eminim burdaki kimse adobeye para vermemiştir vermezdePeki girdiğin haklar?
SHP 650 V2 o kadar da çöp değil demem.14 Yaşındayım (umarım ban yemem)
sagopa rap yapmıyor.14 Yaşındayım (umarım ban yemem)
veriyorumbenim işlediğim günahlar ben ve ALLAH arasındadır ve bunda hak diye bir şey yok ben inanmıyorum adobeye türkiyede para verip kullanan kişi sayısı taş çatlasa 1000 2000 kişidir ortada hak yemelik durumda sonuçta bu oyun değil adamlar 1 ay için 200 TL istiyor şaka gibi yani bundan çok eminim burdaki kimse adobeye para vermemiştir vermezde
nE.sagopa rap yapmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
veriyorum
Hocam sizi bu konuya bekliyorumveriyorum
knk kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye bi söz var bilirmisin para kazandığım uygulamaları crack indirmek ayıp olur yaniHocam sizi bu konuya bekliyorum
Zenginlik Nedir? | Sayfa 7 | Technopat Sosyal
Öyleyse bilemem ben öğledine canım sıkılınca yapıyomknk kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye bi söz var bilirmisin para kazandığım uygulamaları crack indirmek ayıp olur yani
Arctic’te fan.ARCTIC fanıyım