Söylenen kötü söz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

AliBaki

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
102
Selamün aleyküm arkadaşlar. Ben bir konudan rahatsız oldum ve bunu dile getirmek istiyorum. Abdullah abi burada kafası karışan bir incehesap çalışanı için amatör demiş. Biraz ağır olmamış mı @Abdullah Hacıgül yani senden beklemezdim abi sen sonuçta efendi, saygılı bir insansın bunun sebebi de yeni sistemde incehesap çalışanı RGB prism yerine stok fan gönderileceğini söylemesi. Yani Abdullah abi den biraz fazla ağır bir kelime olarak geldiğini düşünüyorum. Sonuçta o da insan amatör diyerek eleştiri yapmak canice değil mi? Sonuçta sen de amatörsün abi hepimiz amatörüz. Hepimiz hata yapabiliriz yanlış anlama.kötü bir niyetim yok ama bu ağır olmuş onu belirtmek istedim.

Screenshot_2020-04-22-00-29-35-471_com.android.chrome.webp

Bunda bir şey yok Tecrübesiz anlamında söylenmiş.

o zaman en büyük hakareti amatör ligde oynayan futbolcular hak ediyor :d yanlıs düsünüyorsun

Nasıl anlamak istediğine bağlı dostum :), burda kötü bir şey yok, amatör demiş orda demekki yeni çalışan veya bu işlere alışık olmayan biri imiş. Sende bir işe yeni başlarsan aynı konumda olursun, herkes mükemmel olamaz.

aynen kanka senin düşünce stilin yanlış sorun yok

Az bile söylemiş. Ben internet üzerinden indirimli bir ürün almışım arada dev youtube kanalı donanım arşivi var. 5000 tl para ödemişim sen bana şu şu gönderilmicek sorun çıkıcak diyorsun. Yok öyle dava benim paramın hakkını çatır çatır vericeksin. İncehesap yönetimide ona göre seçiçek kendisini temsil edeni. Zaten ben bi kere incehesaptan alışveriş yaptım klavye ve mouse almıştım. O da kırık gelmişti. Bundan sonra her gördüğüm yerde incehesabı karalıyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,747
Üyeler
188,156
Son üye
MusaDoğan29
Geri