cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Oyy tam benlik olmuş çok güzel soğuturum bunu
custom yarar buna fakat yine de 65 derecenin üzerini göreceğine eminim çünkü intel yalnız oyunlarda ki farkını cidden görmek istiyorum baya fark yaratacağını hissediyorum.Oyy tam benlik olmuş çok güzel soğuturum bunu
3600 işmeciden bi anda 6. nesile mi geçeceksin?işte ben o hatayı yapıp hemen almayacağım ikisinin karşılaştırmasına bakıp geçeceğim yine amd şımarmasını istemiyorum yüz verdikçe kullanıcının cebine işliyor.
3d chipler am4 soket geliyo di mi yaOyy tam benlik olmuş çok güzel soğuturum bunu
Ryzen 5000 serisini alma derim soket bitti ben bile almayacağım.3600 işmeciden bi anda 6. nesile mi geçeceksin?
evet ama bence abartılı performans olmayacak almaya değmez.3d chipler am4 soket geliyo di mi ya
soket bitti derken?Ryzen 5000 serisini alma derim soket bitti ben bile almayacağım.
En azindan imc iyi gelse alirim direkRyzen 5000 serisini alma derim soket bitti ben bile almayacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet ama bence abartılı performans olmayacak almaya değmez.
ss i de buldum 1.4 voltmuş3d cache özellikli işlemcileri geldikten sonra başka bir işlemci gelmeyecek am5 geçiyoruz.