sözde ermeni soykırımı hakkında

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,545
bugün malum soykırım günü . gerçek ise bu soykırım olmadığı tamamiyle ermenilerin ermeniler tarafından öldürülmesi sonucu göç ederken öldürülmeleri . peki kim öldürdü tabii ki de taşnak ve hınçakların parmağı var . arkadaşlar bugün bir olmalıyız . bugün tüm devletler tüm geçmişindeki pis ve karanlığı unutup soykırım bile olmayan bir şeyi bize dayatıcaklar yeniden . bugün de olsa sağ ve sol birleşmeli ve her yerde bunun soykırım olmadığını duyurmalıyız . peki burada söylüyorum
isveç zamanında engelli bozukluğu olan insanları öldürdü
frnasa cezayir ve vendiee olayları
ermenilerin hocalı katliamı ve bu soykırımı yapan gerçek kişiler
amerika cuba vietnam kore ortadoğu'da katlettiği canlar ve hayatlar
ve dahası bunlar en iyi örneklerdi bence birleşelim arkadaşlar bugün savunalım . diyeceksin duyar . işte değil +2000iq arkadaş . bu konular zaten bu tür yerlerden öğrenilmeli ve halkımız bugünün bu olay olduğunu bile bilmezler . merak etmeyin bunu kabul eder isek yakında işgale kadar gider ve toprak talep edeceklerdir . bugün soykırım günü değil soykırım yapan ülkelerin günah çıkartma günü sadece(eğer konuya gülen emoji atıcaksanız ve boş konu yazıcaksanız engelliyeceğim direkt bu konu şakası olucak konu değil bizim namusumuzdur bu) . tüm ölen masum canların toprakları bol olsun
Devletinizin aşşalanma haberine gülme reaksiyonu atanlar . boşsunuz

Son düzenleme:
Takma geç ya he soykırım he, iyi yapmışız yakında sizi de katledecez oh mis .s :D

gülücük reaksiyonu at istersen kanka diğer ciddiye almayanlar gibi yada ciddiye al bve çevreni bilinçlendir
Ben Kürdüm :D yani çevrem gayet bilinçli bizim köydekileride katletmiş ermeniler sonra bizim köylüler d ruslar gidince ermenileri gg yapmışlar ermeniler de kaçmış

Ben Kürdüm :D yani çevrem gayet bilinçli bizim köydekileride katletmiş ermeniler sonra bizim köylüler d ruslar gidince ermenileri gg yapmışlar ermeniler de kaçmış
malesef kanka işte bunu ciddiye almayı geç dalga geçiyorlar
bu gerçekten önemli bir şey

Yurtdışında yaşayanların ne dediği umrumda değil fakat yurtiçinde, bizim vergilerimizle maaş alan asalakların, sözde soykırımın sözcülüğünü yapmaları sinir bozucu...

Ne hikmetse, her zaman da aynı kesim bu sözcülüğü yapıyor...

20210426_181026.jpg

20210426_181028.jpg

bugün malum soykırım günü . gerçek ise bu soykırım olmadığı tamamiyle ermenilerin ermeniler tarafından öldürülmesi sonucu göç ederken öldürülmeleri . peki kim öldürdü tabii ki de taşnak ve hınçakların parmağı var . arkadaşlar bugün bir olmalıyız . bugün tüm devletler tüm geçmişindeki pis ve karanlığı unutup soykırım bile olmayan bir şeyi bize dayatıcaklar yeniden . bugün de olsa sağ ve sol birleşmeli ve her yerde bunun soykırım olmadığını duyurmalıyız . peki burada söylüyorum
isveç zamanında engelli bozukluğu olan insanları öldürdü
frnasa cezayir ve vendiee olayları
ermenilerin hocalı katliamı ve bu soykırımı yapan gerçek kişiler
amerika cuba vietnam kore ortadoğu'da katlettiği canlar ve hayatlar
ve dahası bunlar en iyi örneklerdi bence birleşelim arkadaşlar bugün savunalım . diyeceksin duyar . işte değil +2000iq arkadaş . bu konular zaten bu tür yerlerden öğrenilmeli ve halkımız bugünün bu olay olduğunu bile bilmezler . merak etmeyin bunu kabul eder isek yakında işgale kadar gider ve toprak talep edeceklerdir . bugün soykırım günü değil soykırım yapan ülkelerin günah çıkartma günü sadece(eğer konuya gülen emoji atıcaksanız ve boş konu yazıcaksanız engelliyeceğim direkt bu konu şakası olucak konu değil bizim namusumuzdur bu) . tüm ölen masum canların toprakları bol olsun
Devletinizin aşşalanma haberine gülme reaksiyonu atanlar . boşsunuz
asıl soykırım budur:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,477
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri