SÖZDE İNDİRİM

13 Mayıs tarihinde bir youtuberın hazır sistem videosuna baktım izledim inceledim fakat sözde indirim 49bin tl veya 50bin tl olması lazım çok benzer bir hazır sistem incehesapta 47bin tl. Youtuber arkadaşlara sesleniyorum insanları dolandırmayın. Aylardır sözde indirimle sistem çıkarıyorsunuz indirim mindirim yok videonuzda diyorsunuz ki şöyle böyle ucuz. En azından sistemi topla işbirliği yap ama ucuz deme.
onlar reklamını yapıp parasını cebe koyuyor bir kaç garibim heveslede bunlara güvenip alıyorsa alıyordur. olanda izleyicilere oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
İlk aklıma gelen
Geçen gün Asus mühendislerinin topladığı sistem diye çöp bir sistem çıkardılar 180 k şaka gibi berbat bir sistemle milleti utanmadan soyuyorlar :D
Tek o da değil çok böyle kanal var dikkat ediniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kimsenin böyle hazır sistem aldığını düşünmüyorum zaten.çoğu kendi topluyor.
hocam çok satılıyor herkes senin benim gibi anlamıyor. insanlar daha pc kapağını açmayı bilmyior.

İlk aklıma gelen
Geçen gün Asus mühendislerinin topladığı sistem diye çöp bir sistem çıkardılar 180 k şaka gibi berbat bir sistemle milleti utanmadan soyuyorlar :D
Tek o da değil çok böyle kanal var dikkat ediniz.
onlar para vermiyor ki, sonuçta sistemi firma yolluyor bunlar yapıyor reklamı keseyi dolduruyor olan kullanıcılara ona inanıp seven takipçilerine oluyor geçirtiyor o sistemleri

Almayın, almasınlar :) Millet hala sellout için 40 takla atan “videoyun batu, sungur, çevik” gibilerin lafıyla iş yapıp; bu heriflerde komisyonu cebe atıyor.

Hikaye basit, önceden ayarlanmış bir spam chate yazar

“Abi şunu gördün mü?”

Videoyun: Aaaaaaahğğğğ evettt abi bunlar müthişşşş, ben bunlara yazdım; inş banada gönderirler.

2 sene önceye kadar Lian Li markasını millet dövüşçü zannederdi. Şu saçma sapan fanların teklisine 3bin fiyat biçiyorlar şimdi :)

Aradan komisyonu alan alıyor.

Yani demek istediğim: Elalemin lafıyla iş yapmayın. Herif geçen gün utanmadan çöp sistemi 190k’a tanıttı.
Yani bu konuda katılıyorum ama videoyunun sistemlerinde veya tanıttıklarında bi yanlış görmedim açıkcası ya genelde bunu yapan uşaklı bi abimiz falan oluyor nedense

youtube piyasasına hiçbir zaman güvenmedim, güvenmemde. ama bu sektör ithal olduğundan ve dolar sürekli arttığından indirim beklemek tüketici olarak yalan oldu.

Almayın, almasınlar :) Millet hala sellout için 40 takla atan “videoyun batu, sungur, çevik” gibilerin lafıyla iş yapıp; bu heriflerde komisyonu cebe atıyor.

Hikaye basit, önceden ayarlanmış bir spam chate yazar

“Abi şunu gördün mü?”

Videoyun: Aaaaaaahğğğğ evettt abi bunlar müthişşşş, ben bunlara yazdım; inş banada gönderirler.

2 sene önceye kadar Lian Li markasını millet dövüşçü zannederdi. Şu saçma sapan fanların teklisine 3bin fiyat biçiyorlar şimdi :)

Aradan komisyonu alan alıyor.

Yani demek istediğim: Elalemin lafıyla iş yapmayın. Herif geçen gün utanmadan çöp sistemi 190k’a tanıttı.
dostum iyi diyorsun ama konu hakında bir bilgisi olmayan mecburen birinden öğrenicek bu tarz almayın demekle olmuyor malesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,945
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri