Neler Yeni

Sözleşme Bitiyor Hangi Firmayı önerirsiniz

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Piyade Tüfekleri - Av Tüfekleri
Instagram
zeynelhm
Wifi olarak iyi değil evet başka operatörden geçiş seçeneği ile geçiş yaparsan geçiş sürecinde internetin kesilmez port kaybın olmaz ve kurulum ücreti ödemezsin netbone gigaspeed o firmalarada bakabilirsin pop noktası Marmarada pinginde düşük olur.
Taahhüt yok diyorlar fiyat arttırma olur mu

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Müşteri hizmetleri iyi değil ayrıca bir sorun olduğunda hiç yardımcı olmuyorlar şikayetlerine bakabilirsin kafalarına göre zam yapıyorlar netbone gigaspeedin bile müşteri hizmetleri daha iyi
Firma kötülemek yerine bölgesel olarak farklılık gösterebilir diyebilirsin. Ben Kütahya ve Bodrum da Millenicom kullandım. Sonuçta Telekom altyapısı.
Herhangi bir sorun olduğunda Telekom saha ekipleri gelecek, Türknette durum farklı değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taahhüt yok diyorlar fiyat arttırma olur mu
5 yada 6 ay sabit fiyat garantisi veriyor Millenicom. Sor Müşteri Hizmetlerine

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren
Firma kötülemek yerine bölgesel olarak farklılık gösterebilir diyebilirsin. Ben Kütahya ve Bodrum da Millenicom kullandım. Sonuçta Telekom altyapısı.
Herhangi bir sorun olduğunda Telekom saha ekipleri gelecek, Türknette durum farklı değil.

Tahahhütlü olduğu hâlde bile zam yapıyorlar şikayetlere bak zaten sorun olduğunda TT geliyor mecbur evet ama yinede millenicom iyi bir iss değil

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
zeynelhm
Tahahhütsüz olduğu için evet zaten 1 temmuzda çoğu iss zam yapacak
100mb 170tl diyor ama 1 ay sonra çok arttırırlar

evet söylediler onu

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren
100mb 170tl diyor ama 1 ay sonra çok arttırırlar

evet söylediler onu
İstersen millenicom geç sana kalmış ne kadar zam yaparlar bilmiyorum

Bende pendikteyim kullandım o iki issyi Bir sorun olmadı şimdi netservices kullanıyorum merak ettiğimden geçtim bu issye fena değil ama bu iki issden birine döneceğim tekrar

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
zeynelhm

Bende pendikteyim kullandım o iki issyi Bir sorun olmadı şimdi netservices kullanıyorum merak ettiğimden geçtim bu issye fena değil ama bu iki issden birine döneceğim tekrar
pendik esenyalıdayım bende

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
zeynelhm

bizim modem sıkıntılı olduğu için modem veren firma lazım milencom 1k istiyor türknet 600tl kurulum istiyor. gigaspeed baktım 170 diyor ama ne kadar artar orası sıkıntı

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Tahahhütlü olduğu hâlde bile zam yapıyorlar şikayetlere bak zaten sorun olduğunda TT geliyor mecbur evet ama yinede millenicom iyi bir iss değil
Hala aynı şey söylüyorsun. Bak ben yukarıda ne yazmışım. Ben Türknet ile inanılmaz sorun yaşadım. Aynı altyapı aynı port ile Telekom ve Millenicom da sorun yaşamaz iken Türknette sürekli kopmalar yaşadım SNR Margin değerim 12 db üzerinde olmasına rağmen.
Türknet kimin? Millenicom kimin?
Ben aradığım zaman karşımda muhatap istiyorum. Turknet ile kız arkadaşımla mesajlaşır gibi mesajlaşmak istemiyorum. Beni arayın diye yazıyosun anca öyle arıyorlar o da saatler sonra.
Daha büyük yerde yaşayan kişiler bu arızaların çözüme ulaşması için daha şanssızdır. Çünkü çok fazla yoğun olarak telekom.
Telekomun eline hergün yüzlerce iş emri düşer. Telekom saha ekipleri bu iş emirlerini sıralar iken önce kendi müşterilerine bakar, daha sonra diğer ISS lere geçer.
Kırsal bölgelerde yaşayanlar daha şanslıdırlar, daha kolay çözüme kavuşur. Turknet, Millenicom, Netspeed farketmez. Turknet dediğin gibi büyük ve kurumsal bir firma olsa eğer şu an Türkiye nin birçok yerine Gigafiber altpısını çekerdi. Sence bu altyapının oranı nedir?
Anca 5-10 şehirde var o da bazı muhitlerde.
Şu anda bu enflasyon ortamında en iyi fiyatı kim veriyor? Sabit fiyat garantisi var mı ?
Hangisi mantıklı ise ona geçmesi lazım.
Turknet şu an pahalı ve sabit fiyat garantisi vermiyor. Anca 1 yıl önden peşin ödersen olabilir ama yine de pahalı.

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
zeynelhm
bizim modem sıkıntılı olduğu için modem veren firma lazım milencom 1k istiyor türknet 600tl kurulum istiyor. gigaspeed baktım 170 diyor ama ne kadar artar orası sıkıntı
türknet de 400 istiyor zaten aylık. millencom dan modem almıyıp kendim başka model alsam olur mu? bütçe olarak 1-1.5k olabilir mesela

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Modem marka ve modelini sor, onlardan almak zorunda değilsin, kendin internetten de getirebilirsin.
Sana tavsiyem SNR Margin ayarlayabileceğin bir modem al. Bu ayarı yapmana izin veren Asus ve Keenetic . Keenetic ler çok kalitelidir ama pahalıdır

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
zeynelhm
Modem marka ve modelini sor, onlardan almak zorunda değilsin, kendin internetten de getirebilirsin.
Sana tavsiyem SNR Margin ayarlayabileceğin bir modem al. Bu ayarı yapmana izin veren Asus ve Keenetic . Keenetic ler çok kalitelidir ama pahalıdır
f/p max 1.5k ya kadar en iyi modemin linkini atarmısın zahmet olmazsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,264
Üyeler
163,456
Son üye
Kuversa
Top Bottom