Sözleşmem bitecek yeni tarife önerileri

tClown

80+
Reaksiyon skoru
2
GSM farketmeksizin böyle max 85 civarı önereceğiniz tarifeler varmı agalar

kankacım en çok ne kullanıyorsun en az kaç gb olsun bunları yaz tt türkcell çekiyor mu bunlar önemli
En fazla İnternet tabi kanka gb tı bol olması lazım hızı idare edecek seviyede olsa yeter sanırım çünkü ikisi bir arada olunca min 85 oluyor hep

Valla ben turkcellde 80gb internet 1500dk 1000sms ekstra diger seyler de var 79tl ödüyorum aylık

Valla kasim 2021 de turkcell bayinde beni yanlis bilgilendirip sozlesme inzalattirmislardi tarifede olmayan şeyleri vaat ettiler ben tekrardan gidip sorunca biz oyle bişey vs demedik diyip bana kufur felan ettiler magazadan attilar bende bunlari sikayet ettim 109 tllik paketi bana 79 TL'ye vermeyi teklif ettiler kabul ettim. Öyle yani gnç tarifesi
Post automatically merged:

Fiyati artmadiysa gnc 40 tarifesine bakabilirsiniz ben gnc 60 olanini kullaniyorum. Her hafta 5gb garanti veriyor paket öyle toplam 80gb.
Gnc 40 da da her hafta garanti 5 veriyor o da 60 gb bir nevi 79tlydi gnc 40

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Valla kasim 2021 de turkcell bayinde beni yanlis bilgilendirip sozlesme inzalattirmislardi tarifede olmayan şeyleri vaat ettiler ben tekrardan gidip sorunca biz oyle bişey vs demedik diyip bana kufur felan ettiler magazadan attilar bende bunlari sikayet ettim 109 tllik paketi bana 79 TL'ye vermeyi teklif ettiler kabul ettim. Öyle yani gnç tarifesi
Böyle bir tarifenin 109 olması hala normal gelmiyor neyse

Fiyati artmadiysa gnc 40 tarifesine bakabilirsiniz ben gnc 60 olanini kullaniyorum. Her hafta 5gb garanti veriyor paket öyle toplam 80gb.
Gnc 40 da da her hafta garanti 5 veriyor o da 60 gb bir nevi 79tlydi gnc 40
Baktım tekrar tüm gnc tariflerine bi türlü adam akıllı bisey bulamadım umarım son günlere doğru adam akıllı teklif sunarlar

Vodafone nın sınırsız paketleri ne bakabilirsin baya iyi

Geri