Yardım SPAM MESAJLARIN ÖNÜNE GEÇEMIYORUM

iOS kullanan lar junkman ile çözüyor bu sorunu bende android kullanıyorum nospampro ile çözdüm
Reklam/Dolandırıcılık. Uygulamanın 100 indirmesi var ve butûn mesajların sadece bu spam sorunu ile alakalı konularda.

Yeni numara alsanız yine açığa çıkacak. Sorun sizin kaptırmanız değil devletin koruyamaması ve bu tarz saçmalıkları cezalandıramaması. Bize de geliyor böyle mesajlar ama 10 mesaj geliyorsa 2 tanesi düz gelen kutusuna, gerisi spama düşüyor. Tamamen mesajı engellemez çünkü spam kısmında hatalar da olabiliyor. Mesela banka mesajları çok spamladığından oto oraya düşebiliyor.

Yani Android'de Google mesajlar, IOS için de Junkman dışında bir çözümü yok.

Yeni numara alsanız yine açığa çıkacak. Sorun sizin kaptırmanız değil devletin koruyamaması ve bu tarz saçmalıkları cezalandıramaması. Bize de geliyor böyle mesajlar ama 10 mesaj geliyorsa 2 tanesi düz gelen kutusuna, gerisi spama düşüyor. Tamamen mesajı engellemez çünkü spam kısmında hatalar da olabiliyor. Mesela banka mesajları çok spamladığından oto oraya düşebiliyor.
Bu konuyu daha Eylül'de açmıştım şuan artık bana gelmesini geçtim, babamın telefonuna da gelmeye başladı :confused:

Numara eski olunca atıyorlar.
Numara taşıma işlemleri sıkıntı. Pek taşıma yapmamak lazım yoksa ordan da şüpheliyim.
Kurumsal yerlere verseniz dahi yeterli. geçmiş olsun o numara oyuncak olur.

Geri