Neler Yeni

🔥İndirim Spardox 27 inç 240hz monitör 4999 TL

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,453
İsim
Diyarhan
Normal fiyatı gibi hissediyorum. 6000 e çok güzel ürünler oluyor zaten.

GodlyPain

80+ Bronze
Amazonda acer 240hz 4200e düşmüştü herkes yok renkleri kötü yok bilmem ne diye iade etti şu an ondan yazıyorum. 5K'ya garip garip markalar almayın

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Old İbrahim abi 4400₺ iken

26 Şubat 2023

Almak için acele etmeyin indirim gelecek. Normal fiyatı bu.
Hata emin ol ne İbrahimde ne de bende . Durum bu olduğu için ben de üzgünüm. Hatta söylememem gerekiyor ama 6600 tl olacak fiyatı . Aslında son fırsat bu monitör için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazonda acer 240hz 4200e düşmüştü herkes yok renkleri kötü yok bilmem ne diye iade etti şu an ondan yazıyorum. 5K'ya garip garip markalar almayın

Her 2 si de elimde aktif olarak mevcut. Her anlamda daha başarılı bir monitör dostum bu . 1 kuruş kazancım yok bu videoda.

Sitede 27 inç fiyatı 5999 TL çıkmış direk NOT: Spardox Gaming SG-24240P 24" 1ms 240Hz bunun fiyatı: 4999 TL
Gerekli cevap verilmiş aslında ama ben de yazmış olayım. 27 inc pivot bu monitör . TKN1000 Kodu ile 4999 tl ye düşüyor.

dolandırılır mıyız?
İçin rahat olsun , gelbura.com güvenilir firmadır , daha önce videomdaki indirim kuponu üstünden 100 den fazla kişi aldı ve memnun oldu . İstanbulda mağazaları da var , gidersen selam ilet benden çay kahve ikram etsinler dostum . Keyifli forumlar.

Keşke bilindik bir marka olsaymış bide forumdan bir abimizin kanalını görünce mutlu oldum bi anda.
Canımsın , mutlu ettin beni . Aslında panel üreticisi bilindik bir üretici , videoda değindim bu kısma , kullanılan panel gayet başarılı.

Normal fiyatı gibi hissediyorum. 6000 e çok güzel ürünler oluyor zaten.
Bu gün için söylüyorum bunu , pivot ıps 27 inc 240 hz şu an en ucuz monitör bu monitör dostum.

Son düzenleme:

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hata emin ol ne İbrahimde ne de bende . Durum bu olduğu için ben de üzgünüm. Hatta söylememem gerekiyor ama 6600 TL olacak fiyatı . Aslında son fırsat bu monitör için.

Her 2 si de elimde aktif olarak mevcut. Her anlamda daha başarılı bir monitör dostum bu . 1 kuruş kazancım yok bu videoda.

Gerekli cevap verilmiş aslında ama ben de yazmış olayım. 27 inc pivot bu monitör . TKN1000 Kodu ile 4999 TL ye düşüyor.

İçin rahat olsun , gelbura.com güvenilir firmadır , daha önce videomdaki indirim kuponu üstünden 100 den fazla kişi aldı ve memnun oldu . İstanbulda mağazaları da var , gidersen selam ilet benden çay kahve ikram etsinler dostum . Keyifli forumlar.

Canımsın , mutlu ettin beni . Aslında panel üreticisi bilindik bir üretici , videoda değindim bu kısma , kullanılan panel gayet başarılı.

Bu gün için söylüyorum bunu , pivot ıps 27 inc 240 hz şu an en ucuz monitör bu monitör dostum.
O anlamda söylemedim abi yanlış anlaşıldım sanırım eline sağlık.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç

TahinPekmez

80+ Silver
2k 144 hz ips yok.mu piyasada arkadaslar

onno92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Onur
Paneli nedir bu monitörün, display specificationsda bulamadım. Renk gamutu vs. bilgileri merak ettim.

Ellsy

80+ Bronze
@BatuhanKLC bu reis full reklam ya adamın bedavaya reklamı dönüyor forumlarda

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Paneli nedir bu monitörün, display specificationsda bulamadım. Renk gamutu vs. bilgileri merak ettim.
Videoda hem panelden bahsettim hem ismini yazdım aslında , izlenen yeterliydi .

Eyv. Dostum .

@BatuhanKLC bu reis full reklam ya adamın bedavaya reklamı dönüyor forumlarda
Fena mı oldu ? 1000 TL indirim işte ...

Top Bottom