❌İndirim Bitti! 💥💥 Sparkle ARC B580 OC 12GB 9910 TL !! 💥💥 PEŞİN FİYATA 3 TAKSİT

Bu ekran kartı gücünle oranla daha güclü bir işlemci istiyor ekran kartını beslemek için yani normalde darboğaz yapmayacak bir işlemci bile darboğaz yapabilir. Bu yüzden CS/Valo gibi oyunlarda muhtemelen bu kart RX 6600 dan bile geri kalır
Ayrıca ekran kartı dediğiniz alet suan 2. elde bedavaya satılıyor 10-11K ya RX 6800XT alırsınız 4070 gücünde.
Ha bu fiyata bu kart da alınır ben sadece fikrimi sunuyorum tabii. Neticede yer yer RX 6700XT den güclü sayılır ve fiyatı bedava
Katılıyorum dediklerinize hocam r5 7600 den düşük bir işlemciyle kullanılırsa tam performans alınmaz.İkinci el istemeyenler için iyi bir tercih yoksa dediğiniz gibi bir sürü kart bulunur ikinci elde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim eleştirdiğim nokta her sıcak fırsatta alınabilecek fiyata düşmüş ekran kartlarının altına, bunu alacağıma ikinci elden rx bilmem ne alırım diyenler .

Katılıyorum dediklerinize hocam r5 7600 den düşük bir işlemciyle kullanılırsa tam performans alınmaz.İkinci el istemeyenler için iyi bir tercih yoksa dediğiniz gibi bir sürü kart bulunur ikinci elde.

Benim eleştirdiğim nokta her sıcak fırsatta alınabilecek fiyata düşmüş ekran kartlarının altına, bunu alacağıma ikinci elden rx bilmem ne alırım diyenler .
Ekran kartı konusunda dediğim gibi bence haksız değil RX 6000 ve RTX 3000 serisi aşırı ucuz 2. elde ama bazı insanlar tabii sıfır almak isteyebilir. Bence 2. ele yönelmek daha iyi ama bunu daha iyi bir dille söylemek gerekir.

Ne farkı oluyor ben söyleyeyim:
  • Faturası adına olmayacak. Hakem heyetine başvursan iade kararı falan çıksa sorun olacak.
  • 0 alsan kendi kartına uygun taksitle alacaksın, kupon varsa kullanacaksın, puan kampanyası cashback falan varsa faydalanacaksın
  • hiçkimseyle muhattap olmana gerek yok pazarlık yapmana kargosuydu bilmemnesiydi uğraşmana gerek yok düğmeye basıyorsun direk kapına geliyor
Ha yiğidin hakkını verelim ne farkı olmuyor onu da söyleyeyim:
  • Fiyat farkı olmuyor 2. elini de 0'ı ile aynı fiyata satıyorlar. Hele bi de sabırlı olup indirim takip eden biriysen 0'ından daha pahalı satıyorlar. :oops:

Sen yurtdışına niye taktın acaba yurtdışına sen mi göndermen lazım öyle bir şey olamaz ki sen distribütöre ya da yetkili servise gönderirsin. Sonrası onlarda isterlerse uzay boşluğuna göndersinler senin işini gördükleri sürece sorun yok.
Fiyat farki olmuyor diye bir durum yok aksine gayet iyi fiyata alabiliyorsun sifir fiyatiyla ayni fiyata gelecegini bilsem zaten sifir alirim hocam .sarı site dışında da 2.el bakmanı öneririm

1755861148369.webp

son 6 stok

an itibariyle 5 oldu
1755861227624.webp

Son düzenleme:
ryzen 5 3600 , rx 6600 var alsam mı kararsız kaldım darboğaz olur diyorlar emin olamadım arkadaşlar ne yapmalıyım sizce

ryzen 5 3600 , rx 6600 var alsam mı kararsız kaldım darboğaz olur diyorlar emin olamadım arkadaşlar ne yapmalıyım sizce
alcaksan biraz acele et bence stok 4 tane kalmış

Fiyat farki olmuyor diye bir durum yok aksine gayet iyi fiyata alabiliyorsun sifir fiyatiyla ayni fiyata gelecegini bilsem zaten sifir alirim hocam .sarı site dışında da 2.el bakmanı öneririm
Sarı site dışında nerede bakayım öneriniz var mı? Bazen Letgo ya ve dolap a bakıyorum hem her ilanlar daha düzensiz, ilanlarda hem nitelik yok hem nicelik yok üstelik fiyatları da sarı siteden bile daha pahalı yazıyorlar.

Geri