Güç kaynağı iyi ve sisteme yeter. Hava akışı da fena değil.
Önemli olan özel hissettirmesinden ziyade bana sağlayacağı verim ve serinlik.PSU sorunu da yaşamak istemiyorum iyice araştırmam lazım.Başka öneriniz var mı ?Fiyatına göre alınabilecek en iyi kasa bu mu?Ben 650w 80+ olan seçeneğini 850 TL'ye kaptım.Tek sıkıntısı Cam kısmı şefaf değil içeriyi net göremiyorsun siyahımsı..Ve çok fazla kişi kullanıyor aynı kasayı.Kendine özel hissetirmiyor başkasında gördükçe
Sorun yaşadığında veya soru soracağın zaman işine yarıyor ama bu.Ben 650w 80+ olan seçeneğini 850 TL'ye kaptım.Tek sıkıntısı Cam kısmı şefaf değil içeriyi net göremiyorsun siyahımsı..Ve çok fazla kişi kullanıyor aynı kasayı.Kendine özel hissetirmiyor başkasında gördükçe
Anladık sistem aldın (!)Alınır, ben aldım))
Anladık sistem aldın (!)
Kıskandırma kardeşim ya![]()
İroni ironi) Estağfurullah kardeşim yardımcı olmaya çalışıyorum.
Önünde mesh alanları var ve tepeside meshli.Ayrıyeten önde 3 rgbli fan ve arkada 1 adet egzoz toplam 4 fanı var.Yeterde artar evi bile serinletir.Corsair güç kaynağına gelicek olursak söylenecek söz yok 10 numara 5 yıldız..Önemli olan özel hissettirmesinden ziyade bana sağlayacağı verim ve serinlik.PSU sorunu da yaşamak istemiyorum iyice araştırmam lazım.Başka öneriniz var mı ?Fiyatına göre alınabilecek en iyi kasa bu mu?