Sanırım. FSP'nin sitesindeki görselde yanlış hatırlamıyorsam "Taepo" kapasitör olduğu görünüyordu ama Inventus'ta bir kullanıcı, FOAI olduğunu belirtmiş.FSP HV PRO'da da FOAI kapasitör yok mu?
Sanırım. FSP'nin sitesindeki görselde yanlış hatırlamıyorsam "Taepo" kapasitör olduğu görünüyordu ama Inventus'ta bir kullanıcı, FOAI olduğunu belirtmiş.FSP HV PRO'da da FOAI kapasitör yok mu?
AHBC, forumda gördüğüm kadarıyla iyi bir PSU değil.Kalitesiz mi diyosun yani
AHBC için evet. Çok düşük bütçeler dışında önermiyorum ben de.Kalitesiz mi diyosun yani
bu bana bi gönderme miydi epica abAynı fiyata RM750X seviyesinde olan GF1 varken RM750, kullanıcısını "Keşke GF1 alsaydım" dedirterek üzebilir.
Ben şu ana kadar hep bu modeli önerdim.AHBC için evet. Çok düşük bütçeler dışında önermiyorum ben de.
Hayır ama seni üzdüğü doğrudur.bu bana bi gönderme miydi epica ab
Kesinlikle.bu bana bi gönderme miydi epica ab
sen beni çözmüşsün epica abHayır ama seni üzdüğü doğrudur.
ben de sistem alırken r5 3600 2060 super ahcb 600w aldım foruma sorduğumda gelen cevaplarla fakat daha sonradan önerilmemeye başlandı mı desem önerilmiyordu zaten mi desem ama hiçbir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar sıkıntısız çalışıyor elektrikler kesildiği zaman da sorun çıkarmadıBen şu ana kadar hep bu modeli önerdim.
Bir sıkıntı yaşayanı da görmedim
Yaşanabilirmi dersen?
Olamaz değil.
Spec Delta alabilirsin.peki yani ne almalıyım herkes bir şey dedi
Corsair Delta RGB üzmeyecek bir kasadır.benim istediğim sesi olmayan kafa yormayan bi psu ile kasa