Speed MousePad Tavsiyeleri

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Bütçe
3500
arkadaşlar selam Speed MousePad arıyorum

Wraith Cosmic Glass V2 Mousepad

mi alsam yani bütçem 3k 4k olabilir belki ama gerekte var mı bilmiyorum ama uzun ömürlü uçmicak kaçmicak bir şey arıyorum skatezim wraith hoverpad v3 mouseum 40 42g civari önerileriniz bekliyorum.

Cam mousepad alma derim bence, bende var ama oynadigin oyuna ve oyun tarzina gore gosterdigi etki cok degisiyor, Apex disinda baska bir oyunda kullanamiyorum sahsen istedigim sonucu vermiyor, Apex'te hizli oyun diye zaten mousepad yaninda iyi gidiyor ama valorant, r6s gibi oyunlarda speed yuzey olsa bile kumas mousepad al. Herkese gore degil cam mousepad aldim alali sadece apex oynarken ayda 1 kullaniyorum.

Cam mousepad alma derim bence, bende var ama oynadigin oyuna ve oyun tarzina gore gosterdigi etki cok degisiyor, Apex disinda baska bir oyunda kullanamiyorum sahsen istedigim sonucu vermiyor, Apex'te hizli oyun diye zaten mousepad yaninda iyi gidiyor ama valorant, r6s gibi oyunlarda speed yuzey olsa bile kumas mousepad al. Herkese gore degil cam mousepad aldim alali sadece apex oynarken ayda 1 kullaniyorum.
babus bana ne lazım biliyor musun böyle milimlik hareket ettiriyorum crossum adamın kafasının dibinde solunda yani milimlik yapabileceğim en minik hareketi yapıyorum sağına kaçıyor aim çok çok az sağına kafasının bana böyle milimlik hareketleri yapabileceğim mouse lazım anlatabilmişimdir umarım

HyperX Fury S Pro guzel mousepad, ben bunu alicaktim sonra stoklarda yok diye HyperX Fury Speed olani aldim kirmizi yuzeye sahip ama HyperX abimiz isimlendirmelerde rezil oldugu icin ismi Speed olanin yuzeyi kontrol, ismi Pro olanin yuzeyi speedmis. Bende speed isimli olan kontrol mousepadi var oda iyi ama mouse bazen cok tutuyor hareket etmiyor, Sen Fury S Pro olani alabilirsin, onun yuzeyi speed. Veya Logitech G640 alabilirsin onun disinda wraithtten al derim ben bu onerdigim ikisi disinda wraithten aliyorum padlerimi. Nacizane tavsiyem sensini bir tik dusurmen olacak o zaman.

zaten 8000 hz 1600 DPI 0.176 sensim var az daha düşürsem hareket etmicek ama bu logitech hyperx vs yönelmek istemiyorum ya hocam wraithdeki mouselar varken esptigerdır işte pulsardır vs. vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu tükenmese direk alırdım cok ucuz ve çok iyi diyorlar anlamadım ki evde kendi pcmde 8000 hz mouseumla oynuyorum kolsuz kolsuz internet kafeye gidiyorum mesela berber sırası falan beklerken onların dandik mouseu mousepadiyle cok daha iyi oynuyorum gamepower falan

Geri