Çok teşekkür ederim hocam peki yüzde kaç speed yüzde kaç control diyebilirsin? Speed düzey kumaş mousepad kullanan biri olarak çok merak ettiğim bir şey bu en çokta.mor olanını kullanıyorum hem lamzu atlantis mouse hem de cam mouspadi çabuk tozlanıyor ama oyun oynamadan önce bir cam sil ile mikrofiber bezle silersen 20 sn de tertemiz oluyor öneririm
Banada öyle geliyor control pad aynı düşüncedeyizkomple speed kanka kontrol pad bana göre gereksiz oluyor daha kalın ve pürüzlü yüzey zor haraket ediyor mouse ama bunda full speed elini hızlı bir şekilde sağa çek elinden kaçsın mouse sonsuza kadar gider
düşük sens oyuncusuysan speed tercih etmelisin zaten knkBanada öyle geliyor control pad aynı düşüncedeyiz
Mouse hareket etmiyor değil control mousepad kullanamıyorum sağ sol dönüşlerde adam vurmamda sorun yok speed yüzeye sahip mousepad kullanmaya alıştığım için control mousepad kullanmak bileğimi kolumu ağrıtıyor damarlarım ağrıdı denedim bunu bilek ile claw şeklinde oynuyorum daha çok speed yüzeye sahip 70 gibi geri kalan kısmı control olsa olabilir control mousepad kullanırken adam vurmakta sorun yaşamıyorum ya da sağ sol dönüşlerde mousepad ağır hissettiriyor bu neden kolum ve bileğim ağrıyor Skatezleri açıkcası hala hiç değişmedim erime yok ama çizikleri var ışıkta belli oluyor 2021 yılında aldım gproyubende wraith var ama mpc wraithten daha baya hızlı wraith %70 speed mpc %80 gibi diyelim cs valorant gibi asla wraith oynamam ama tracking için çok iyi apex legends overwacth oynarsam wraith kullanıyom cs go valo gibi oynarsam hybrid yada control(ac2 giga v2) mousepad kullanırım. mouse hareket etmiyor demişsin skatez stok mu kullanıyon?
Bak zevkli adam Lamzu’yu yeşil almışmor olanını kullanıyorum hem lamzu atlantis mouse hem de cam mouspadi çabuk tozlanıyor ama oyun oynamadan önce bir cam sil ile mikrofiber bezle silersen 20 sn de tertemiz oluyor öneririm.Alıntıyı görüntüle
Beyaz la oBak zevkli adam Lamzu’yu yeşil almış
Beyaz değil. Yeşil rengi, kullandığım mouse’u tanırım scroll rengine bakarsan daha iyi anlarsın.Beyaz la o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klasse de öneririm bu arada.
https://www.trendyol.com/kl-asse-ma...-sports-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-251999832
He yeşilmiş de çok beyaza yakın bir renk.Beyaz değil. Yeşil rengi, kullandığım mouse’u tanırım scroll rengine bakarsan daha iyi anlarsın.