ankara, istanbul, ukrayna kiev, harkiv denedim sonuç aynıSunucu degis
İndirme sınırı belirlemedin dimiankara, istanbul, ukrayna kiev, harkiv denedim sonuç aynı
hayırİndirme sınırı belirlemedin dimi
bunu da yaptım. değişen hiçbir şey yok hala 2.8-2.9 arasında iniyor. LAN driverlerini bile tekrar kurdum.İndirme önbelleğini temizleyip bir daha dener misin?
steamde ets 2 hızlı inerken pubg yavaş iniyodu bendeAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Speed testlerde aldığım hız 110-120 arası. Normal şartlarda steam de bir şey indirirken de 11-13 arası oluyordu ama bir süredir indirme hızım bu şekilde. Sebebi ne olabilir?
şuanda beam ng iniyor ama yakın zamanda format attım cs2 rustta da yanlış hatırlamıyorsam hızlar böyleydiHangi oyunu indiriyorsun? Başka oyunlarda denedin mi?
Tokyo yapşuanda beam ng iniyor ama yakın zamanda format attım cs2 rustta da yanlış hatırlamıyorsam hızlar böyleydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
rainbowda da denedim şimdi ve sonuç hala aynı
Ben istanbulda 50mb alırken tokyoda 85-90mb aliyorumTokyo yap
format atınca mı düzeldi?Geçen hafta youtube'da Gecikmeyi önlemek lagları gidermek için vs ayarlar yapmıştım. Bende de Speed test değerlerim yüksek çıkıyordu fakat Chrome Steam Valorant vs hangi uygulama varsa hepsinde yavaştı. Format atacaktım iyi denk geldi sıfırladım. Sorunum düzeldi.
2.8 hala tokyoda daTokyo yap
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben istanbulda 50mb alırken tokyoda 85-90mb aliyorum