Neler Yeni

Yardım Speedtest Hızım Normal Ama İnternet Dehşet Yavaş

VitoScaletta

80+ Gold
16 mbs net kullanıyoruz normalde internet 1 mbs sabitti altyapımız 24mbs e kadar destekliyor modemi binanın iç hattını herşeyini değiştirdik 13mbs oldu düzeldi yani direk servera bağlattık kabloyu öyle bişey normalde 1 cat 6 kablosundan 5-6 tane daire internet veriyolarmış ucuza kaçmak için öyle yapmış düzelttirdik ama şimdi sorun var speedtestte sıkıntı gözükmüyor 13 mbs ama internet aşırı yavaş youtube videoları açılmıyor ne yapıcam kafayı yiycem ya ayrı bi port çektirin vs dediler çektiricez babamda bi aramıyo çocukluğumdan beri adam gibi internet kullanamadım

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Bu durum sadece bize özgü mü bilmiyorum fakat internet konusunda işi bilen kişi sayısı çok az, şuana kadar internet için 10 kişi çağırdık kimse sorunu tespit edemedi, sadece kablo takmayı biliyorlar o kadar.Geçen Bursa'dan birini getirttik, baktı binanın kablolarının olduğu odaya,adam delirdi resmen."Bunlar böyle mi bağlanır falan başladı yakarmaya" , cidden 1 kablodan 5-6 daireye internet veriyorlar.Biz kendimiz tek kabloya çektik durumu ve düzeldi.

Bende de şuan download hızı çok düşük şu sıralar. 3mb/s indirme hızım vardı şimdi 400'ü geçmiyor steam'de veya başka bir şey indirdiğimde,ama youtube maşallah 2k'da takılmadan oynatıyor.

Belki ekstra bilgi olur ama zamanında ttnet kullanıyordum internet hızım 800kb/sn geçmiyordu. Superonline'a geçtim, altyapı aynı altyapı ama gece 3mb/s indirme hızı var.Çok garip.

Şu 24mbs e kadar destekliyor olayı kadar yalan bir şey yok, 24 diye paket alıyorsun ama hızın 800kb indirmeyi geçmiyor.Tamamen tercih ettiğin internet dağıtıcı şirket ile alakalı sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,043,713
Üyeler
165,573
Son üye
ilkermio