LothbLoki
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 359
- İsim
- Enis Solak
Speedteste göre aldığım hız dosyalarda gözüktüğü gibi, lan kablosuyla kullanıyorum bilgisayarda hatta eski kablo takılıydı kabloda mı sıkıntı var diye modem kutusundan çıkan kabloyu taktım sorunu çözemedim. Herhangi bir film sitesinde 1080p film izlemeye kalktığımda bir kaç dakika izledikten sonra sanki bağlantı kesilmiş gibi oluyor ama öyle bir durum yok, youtube da sorunsuz izleyebiliyorum. Sitede mi sorun var diye farklı sitelerden de denedim yine aynı sorunla karşılaştım, telefonda da bir sorun yok gibi gözüküyor. Bunun nedeni nedir acaba?
Görev yöneticisinden baktığım zaman genelde çok düşük kb değerlerinde gözüküyor, anlık olarak 10mbps ye flan çıkıyor ama tekrar düşüyor.
İnterneti bağlatalı daha 2 hafta olmuştur, ilk başlarda böyle bir şey yaşamamıştım. Türk Telekom kullanıyorum.
Görev yöneticisinden baktığım zaman genelde çok düşük kb değerlerinde gözüküyor, anlık olarak 10mbps ye flan çıkıyor ama tekrar düşüyor.
İnterneti bağlatalı daha 2 hafta olmuştur, ilk başlarda böyle bir şey yaşamamıştım. Türk Telekom kullanıyorum.