Şuan bütün siyasi partiler vaat içeren reklam koymaya çalışıyor. Böyle yazılı olanı ilk kez gördüm sanırım.Alıntıyı görüntüle
adamlar sitelere çok iyi reklam yerleştirmesi yapıyor bu benim bile aklıma gelmemişti bunun gibi başka bildiğiniz reklam varmı
altyapı: ??????Alıntıyı görüntüle
adamlar sitelere çok iyi reklam yerleştirmesi yapıyor bu benim bile aklıma gelmemişti bunun gibi başka bildiğiniz reklam varmı
zaten reklamda altyapıyı iyileştiricez diyor.altyapı: ??????
İyi reklam yapıyorlar.Alıntıyı görüntüle
Kolay iş degil bana boş vaatmiş gibi geliyorzaten reklamda altyapıyı iyileştiricez diyor.
Yeterli destek sağlanırsa imkansız diye bir şey yokKolay iş degil bana boş vaatmiş gibi geliyor
Chp reklam konusunda daha profesyonel iyide baya iyi (reklam konusunda) malum partinin nin reklamları çok gecmişte kalmış para basarak iyi reklam yapıldığını sanıyolar bizim ilçede onlarca seçim arabası nın yanında seçim OTOBÜSÜ bile geziyor ama hiçbir etkisi yokBurada gerçekliği tartışmıyoruz o başka bi konuda olacak tartışma. Ama ben bir malum partili olsam bile tebrik ederdim çok başarılı ve zekice reklamlar. Erduvan da anca yol yaptık desin. Bide şehirlerin reklamları çıkmaya başladı unreal engine 5 ile yaptıkları şehirleri çekmişler herhalde. Lan alakası yok yaşadığım yerle reklamın.
her eve 1000 mbps baya iddialı olmuş ondan bahsettim ben de chpliyimsence firmalar şu anda kendini geliştirmek için zorluyormu büyük olanları tek işi millete 30 yıllık bakır kablo üstünden kazık çakmak