Neler Yeni

speedtest.net CHP reklamı

.RBO.

80+ Silver
Screenshot_20230426-001902.jpg

adamlar sitelere çok iyi reklam yerleştirmesi yapıyor bu benim bile aklıma gelmemişti bunun gibi başka bildiğiniz reklam varmı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Alıntıyı görüntüle
adamlar sitelere çok iyi reklam yerleştirmesi yapıyor bu benim bile aklıma gelmemişti bunun gibi başka bildiğiniz reklam varmı
Şuan bütün siyasi partiler vaat içeren reklam koymaya çalışıyor. Böyle yazılı olanı ilk kez gördüm sanırım.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
CHP reklam kampanyaları çok başarılı, bu seçim iyi geliyorlar. Geçen gün hamburger yerken Ordu milletvekili adayları restorana geldi, esnaf ziyareti yapıyorlardı. Tek müşteri de bendim, tanıştım hepsiyle. İki muhabbet ettik fena değildi

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Burada gerçekliği tartışmıyoruz o başka bi konuda olacak tartışma. Ama ben bir malum partili olsam bile tebrik ederdim çok başarılı ve zekice reklamlar. Erduvan da anca yol yaptık desin. Bide şehirlerin reklamları çıkmaya başladı unreal engine 5 ile yaptıkları şehirleri çekmişler herhalde. Lan alakası yok yaşadığım yerle reklamın.

.RBO.

80+ Silver
Burada gerçekliği tartışmıyoruz o başka bi konuda olacak tartışma. Ama ben bir malum partili olsam bile tebrik ederdim çok başarılı ve zekice reklamlar. Erduvan da anca yol yaptık desin. Bide şehirlerin reklamları çıkmaya başladı unreal engine 5 ile yaptıkları şehirleri çekmişler herhalde. Lan alakası yok yaşadığım yerle reklamın.
Chp reklam konusunda daha profesyonel iyide baya iyi 😀(reklam konusunda) malum partinin nin reklamları çok gecmişte kalmış para basarak iyi reklam yapıldığını sanıyolar bizim ilçede onlarca seçim arabası nın yanında seçim OTOBÜSÜ bile geziyor ama hiçbir etkisi yok

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Anon
@rdeM cok mu komik
bom boş kahkaha atanlara ayar oluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

sence firmalar şu anda kendini geliştirmek için zorluyormu büyük olanları tek işi millete 30 yıllık bakır kablo üstünden kazık çakmak
her eve 1000 mbps baya iddialı olmuş ondan bahsettim ben de chpliyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,731
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom