Neler Yeni

Spider-Man kostümü ile çarşıda gezmek yasak mı?

mando9098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur Öden
Yakın zamanda Spider-Man kostümü sipariş ettim. Antalyada yaşıyorum bu yüzden turistlerde oldukca cok. Kışın bile gelen çok turist var. Bu yüzden çarşıda fotoğraf çekinsem 1 dolar - 20tl gibi ücretlere. Zabıta yakalarsa ceza keser mi? yasak mı bu? yasak diye biliyorum ancak arkadaşım yasak değil diyor. Bir kişiyle böyle fotoğraf çekinmiştim zamanında. konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim fikir değil tam bilgiye ihtiyacım var.

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Beguile
282px-spider_man_no_more.jpg

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,095
İsim
Hakan
boyle sacma sapan bı yasak mı olur

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Uğur Çam
Hocam denemek lazım

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Para karşılığı fotoğraf çektireceksen işler değişebilir, bir fikrim yok ama deneyip görmek lazım.

Erdem123

80+ Bronze
Yakın zamanda Spider-Man kostümü sipariş ettim. Antalyada yaşıyorum bu yüzden turistlerde oldukca cok. Kışın bile gelen çok turist var. Bu yüzden çarşıda fotoğraf çekinsem 1 dolar - 20tl gibi ücretlere. Zabıta yakalarsa ceza keser mi? yasak mı bu? yasak diye biliyorum ancak arkadaşım yasak değil diyor. Bir kişiyle böyle fotoğraf çekinmiştim zamanında. konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim fikir değil tam bilgiye ihtiyacım var.
ne saçma bir iş fikri bu reis

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
saat 5 ten sonra mesaiye çık reis

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
knk cik zabita doverse ben para istemiyom bahsis aliyodum dersin

mando9098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur Öden
ne saçma bir iş fikri bu reis
iş için almuıyorum hocam çocukluktan hayalim oldugu için allaha şükür parada kazandıgım için bu hayalimi gerçekleştirmek istedim ozamanda bu fikir geldi aklıma hiç yoktan iyidir diye düşündüm arada bi çıkar yapardım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk cik zabita doverse ben para istemiyom bahsis aliyodum dersin
denenir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,580
Üyeler