Neler Yeni

Spider-Man kostümü ile çarşıda gezmek yasak mı?

mando9098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Uğur Öden
Yakın zamanda Spider-Man kostümü sipariş ettim. Antalyada yaşıyorum bu yüzden turistlerde oldukca cok. Kışın bile gelen çok turist var. Bu yüzden çarşıda fotoğraf çekinsem 1 dolar - 20tl gibi ücretlere. Zabıta yakalarsa ceza keser mi? yasak mı bu? yasak diye biliyorum ancak arkadaşım yasak değil diyor. Bir kişiyle böyle fotoğraf çekinmiştim zamanında. konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim fikir değil tam bilgiye ihtiyacım var.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Tekin Ayber
Her türlü izinsiz işporta işler zabıtaya bağlıdır ve yakalarlarsa ceza kesebilirler. Aslında zabıta işine gelirse ceza için kostümüne bile el koyabilir...

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Beguile
282px-spider_man_no_more.jpg

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Para karşılığı fotoğraf çektireceksen işler değişebilir, bir fikrim yok ama deneyip görmek lazım.

Erdem123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
erdem akın
Yakın zamanda Spider-Man kostümü sipariş ettim. Antalyada yaşıyorum bu yüzden turistlerde oldukca cok. Kışın bile gelen çok turist var. Bu yüzden çarşıda fotoğraf çekinsem 1 dolar - 20tl gibi ücretlere. Zabıta yakalarsa ceza keser mi? yasak mı bu? yasak diye biliyorum ancak arkadaşım yasak değil diyor. Bir kişiyle böyle fotoğraf çekinmiştim zamanında. konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim fikir değil tam bilgiye ihtiyacım var.
ne saçma bir iş fikri bu reis

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,343
İsim
Ahmet Sevinç
saat 5 ten sonra mesaiye çık reis

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
knk cik zabita doverse ben para istemiyom bahsis aliyodum dersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,406
Üyeler
159,153
Son üye
engnrich
Top Bottom