Neler Yeni

Spider Man Remastered Çözülemeyen FPS Drop !

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,208
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Ne yaparsam yapayım en düşük ayarlara da alsam en yüksek ayarlar + RT açsam da sürekli bi fps drop yiyorum. Ama stuttering tarzı yani çok minik takılıyor oyun ama akıcı değil şöyle bi. 72 fps sabitlemeyi de denedim (yarım v-sync) 144 sabitlemeyi de denedim fps kaç olursa olsun sorun çözülmedi ve göze batıyor o akıcılık olmadığı için. Oyunu samsung 990 proda oynuyorum yani 7000 okuma yazma veriyor ssd ile alakalı değil. Tüm driverlar güncel chipsetten tutun ekran kartına kadar hepsini güncelledim. Sıcaklıklar yüksek değil işlemci 50-55 max gpu 70-72 civarı. VRAM kullanımı en yüksek ayarda 7000mb görüyor yani vram de darboğaz yapmıyor. YARDIM

TahinPekmez

80+ Silver
VSYNC dikey eşitlemeyi kapatmayı dene.
Mesaj otomatik birleştirildi:

morales daha stabil diyorlardı,

grafik ayarlarıyla oynamayı dene, düşür yükselt birini kıs birini aç vs.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Eğer bir cleaner uygulaması vs kullanıyorsan veya Omen Gaming Hub vs. üretici firmaların yazılımları üzerinden temizleme fonksiyonlarını kullandıysan olabilir. Benim başıma Omen Gaming Hub'da gelmişti. Cleaner özelliği (süpürge) kullandıktan sonra neredeyse tüm oyunlarımda grafiklerim bozuldu DLSS frame generation çalışmamaya başladı görüntü bözulmaya ve drop yemeye başladım.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Ne yaparsam yapayım en düşük ayarlara da alsam en yüksek ayarlar + RT açsam da sürekli bi fps drop yiyorum. Ama stuttering tarzı yani çok minik takılıyor oyun ama akıcı değil şöyle bi. 72 fps sabitlemeyi de denedim (yarım v-sync) 144 sabitlemeyi de denedim fps kaç olursa olsun sorun çözülmedi ve göze batıyor o akıcılık olmadığı için. Oyunu samsung 990 proda oynuyorum yani 7000 okuma yazma veriyor ssd ile alakalı değil. Tüm driverlar güncel chipsetten tutun ekran kartına kadar hepsini güncelledim. Sıcaklıklar yüksek değil işlemci 50-55 max gpu 70-72 civarı. VRAM kullanımı en yüksek ayarda 7000mb görüyor yani vram de darboğaz yapmıyor. YARDIM
Nvidia'nın hangi sürücüsü?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,208
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VSYNC dikey eşitlemeyi kapatmayı dene.

morales daha stabil diyorlardı,

grafik ayarlarıyla oynamayı dene, düşür yükselt birini kıs birini aç vs.
denemediğim grafik ayarı kalmadı. Vsync kapalı, açık, yarım hepsini denedim.

Nvidia'nın hangi sürücüsü?
mevcuttaki en güncel sürücü. Başka hiçbir oyunda sorun yok god of war'da oynuyorum o da ps5ten port edilen bi oyun sonuçta ve son derece akıcı, sorunsuz.

Eğer bir cleaner uygulaması vs kullanıyorsan veya Omen Gaming Hub vs. üretici firmaların yazılımları üzerinden temizleme fonksiyonlarını kullandıysan olabilir. Benim başıma Omen Gaming Hub'da gelmişti. Cleaner özelliği (süpürge) kullandıktan sonra neredeyse tüm oyunlarımda grafiklerim bozuldu DLSS frame generation çalışmamaya başladı görüntü bözulmaya ve drop yemeye başladım.
kullanmadım hayır.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
860
İsim
Doğukan
Oyun steamde ise betalardan eski versiyonlarını dene ben öyle çözdüm. Son sürümde fena drop oluyor.
Yapımcının bu konuda paylaşımı var zaten;
1703262503706.png

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
denemediğim grafik ayarı kalmadı. Vsync kapalı, açık, yarım hepsini denedim.

mevcuttaki en güncel sürücü. Başka hiçbir oyunda sorun yok god of war'da oynuyorum o da ps5ten port edilen bi oyun sonuçta ve son derece akıcı, sorunsuz.

kullanmadım hayır.
537.58 veya 546.01 sürümlerini deneyebilirsin eğer ki yukarıdaki çözüm işe yaramaz ise.

Top Bottom