Spiderman'i severim baya. Açık dünya oluşu da baya ilgimi çekiyor. Bu fiyata inmişken alayım diye düşünüyorum.Yani severek oynadım ben de bu kadar değer mi emin değilim. Günümüze göre para değil elbette. Geçen sene 200 TL'ye almıştım ben. Yine de oynaman gereken bir oyun bu yüzden sitelerde indirim falan yoksa da al geç.
İndirime girmesini bekledim çünkü torrent kullanmıyorum. Belki de beni sıkmaz, orasını bilemiyorum tabii. Güncel oyun piyasasına baktığımızda alınabilir bir fiyat gibi böyle bir oyuna.Torrentden oynadım Bi yerden sonra beni sıktı bu kadar verilmeye deymez bence
Bence oyunu istediğin için bu fiyat iyi gibi geliyor sana bende severek indirdim crack olarak sıktı beni. Zevkler tartışılmaz.Spiderman'i severim baya. Açık dünya oluşu da baya ilgimi çekiyor. Bu fiyata inmişken alayım diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirime girmesini bekledim çünkü torrent kullanmıyorum. Belki de beni sıkmaz, orasını bilemiyorum tabii. Güncel oyun piyasasına baktığımızda alınabilir bir fiyat gibi böyle bir oyuna.
Buyurun hocam siteleri unutmuşum ben. 650 vermekten çok daha iyidir hem de Steam kodu olarak veriyor.Spiderman'i severim baya. Açık dünya oluşu da baya ilgimi çekiyor. Bu fiyata inmişken alayım diye düşünüyorum.