🔥İndirim Spigen 22.5W 10000mAh Alüminyum Powerbank + 1M kablo + Taşıma Çantası - 598TL

Pek alışveriş yapmayan Prime hesaplara 200₺ vermiş 398₺'ye geliyor.

1763015131387.webp

Bu ürünü mü alsam, yoksa kablosuz şarjlı ya da MagSafe özellikli bir model mi tercih etsem kararsız kaldım. İnce ve hızlı olması güzel bir avantaj ama hangisi daha mantıklı emin olamadım.
Pazarama’da kuponum vardı, hediye olarak bunu almıştım:
https://www.pazarama.com/baseus-bip...j-cihazi-siyah-p-6932172670887?magaza=teknosa

Kullanan ya da alternatif önerisi olan varsa fikirlerinizi almak isterim.
İlk DA mesajım

Dostum spigenin verimliliği baya iyi 7000mah üstü şarj ediyor, malzeme kalitesi zaten attığın modelle kıyaslanamaz ürünü eline alınca çok kaliteli olduğunu anlıyorsun spigen kesinlikle çok kaliteli ayrıca yanında çıkan kablo bile 150tl den aşağı değil spigen kalitesi kesinlikle önde kalıyor

Beyler bende aldım ama nedense powerbank şarj olmuyor tek ışık dümdüz yanıyor sadece yanıp sönmüyor. Tüm gece takılı bıraktım yinede artmadı napmaliyim bir fikri olan var mı ?

Beyler bende aldım ama nedense powerbank şarj olmuyor tek ışık dümdüz yanıyor sadece yanıp sönmüyor. Tüm gece takılı bıraktım yinede artmadı napmaliyim bir fikri olan var mı ?
iade et kral normal değil gibi. değişim iste

iade et kral normal değil gibi. değişim iste
Hmm valla bilemedim ya stoktada kalmamis şimdi bir Amazon müşteri hizmetleri ile konuşayım bakayım duruma göre şimdi powerbank çok hoşuma gitti bide 350ye felan geldi cashbackle hiç iade etmek istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,500
Üyeler
185,272
Son üye
558memoli
Geri