Satıcısı Hepsiburada, 1 adet sipariş verdim. Aylık Premium ücreti 34.90 TL olarak çekti karttan, her ay BluTV üyeliği de verdiği için bence gayet makul.
150 TL'ye aldım 2 ay önce gayet güzel ama samsung dışında markalar için telefonun orjinal şarj aletini tavsiye ederimSatıcısı Hepsiburada, 1 adet sipariş verdim. Aylık Premium ücreti 34.90 TL olarak çekti karttan, her ay BluTV üyeliği de verdiği için bence gayet makul.
Alıntıyı görüntüle
15 pro için alınır mi150 TL'ye aldım 2 ay önce gayet güzel ama samsung dışında markalar için telefonun orjinal şarj aletini tavsiye ederim
Orjinal daha iyi olur ben a24 kullanıyorum içinde samsung pps olduğu için daha stabil samsunglarda , alabiliyorsanız orjinal bakın neredeyse 100klık telefon 250 tlik şarj aletine emanet edilmez bence15 pro için alınır mi
S24 FE için sizce Hepsiburada satıcılı 25W orjinal Samsung olan mı bu mu?Orjinal daha iyi olur ben a24 kullanıyorum içinde samsung pps olduğu için daha stabil samsunglarda , alabiliyorsanız orjinal bakın neredeyse 100klık telefon 250 tlik şarj aletine emanet edilmez bence
Bunu alsanız yeterli , orjinal almak istiyorsanız samsung resmi sitesinden veya mağazasından alın yan sitelerde çok sahte ürün varS24 FE için sizce Hepsiburada satıcılı 25W orjinal Samsung olan mı bu mu?