Neler Yeni

🔥İndirim Spigen 35W USB-C Güç Adaptörü 2 Port GaN (Akım Korumalı) 389 TL

warstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Efe
Pps olanlar için iyi fiyat

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Volkan
Uygulamayı indirdim, Kayıt oldum da. Para yükledik diyelim. Sitelerde nasıl alışveriş yapıyoruz
Uygulama üzerinde kart numaranı ve tarih ve güvenlik kodunu göreceksin. Normal banka kartı girer gibi gireceksin farkı yok zaten.
Kullanım videosu hazırlamışlar

Eseemex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eseemex TR
Samsung Tab S9 FE+ (45W destekli) ve M34 (25W) destekli iki cihazım var. Bunları kendi destekledikleri Watt oranında şarj edebilir miyim? Bu adaptörle M34 cihazım zarar görür mü? Bilgisi olan varsa yazabilirse çok memnun olurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Melih Baygör
Güzel cihaz 6 yıl garantiliymiş. Ön sipariş yapmıştım yeni kargoya verildi. Çift type c li başka bir model göremedim ben. Fiyat gayet uygun.

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Buğra Acar
15 pro kullanıyorum.

Bu 3 marka dışında hiçbir markayı önermem

Spigen
Ugreen
Anker
Apple/Samsung.

sıkıntı şu apple alırsan sadece apple cihazlarında oluyor.

ama Anker, spigen ve ugreen 2 markayı destekliyor
Baseus ve Usams kullanıyorum ben kaç yıldır bir sorun yaşamadım onlarda sağlam marka

Skylone01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Emin Uygun
Ben de 45w olanından aldım link için ve konuyu açan teşekkürler gerçekten şu dönemde baya uyguna denk geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung Tab S9 FE+ (45W destekli) ve M34 (25W) destekli iki cihazım var. Bunları kendi destekledikleri Watt oranında şarj edebilir miyim? Bu adaptörle M34 cihazım zarar görür mü? Bilgisi olan varsa yazabilirse çok memnun olurum
Samsung pps destekli olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum ben de sevgilime aldım s9 fe vardı bakalım deniycez

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Volkan
Ben de 45w olanından aldım link için ve konuyu açan teşekkürler gerçekten şu dönemde baya uyguna denk geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung pps destekli olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum ben de sevgilime aldım s9 fe vardı bakalım deniycez
Sadece kablosu bile bu fiyatlarda aynı sitede.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
Kara Kartal
geçen 450 tl ye kablo dahil 68 watt Lenovo şarj cihazı alınca bu aşırı soğuk geliyor

Top Bottom