BALLarDOES
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 194
Herkesin kendi tercihi
Son düzenleme:
Emin misinLan olum spigenin kendi sitesi tabi güvenilir.
Bilgileri çalmaya ihtiyaçları yok ki her yerde bilgilerimiz dolaşıyor zaten en kötü reklam amaçlı tıklama vs içindirSite dolandirici beyler güvenmeyin. Abik subuk isler dönüyor, ip numaramiz yaziliyor , bilgileri calmak icin kurulmus veya kargodan salatalik cikabilir
Valla başka alan varsa spigen.com.tr ki sanmıyorum birde kapıda ödeme ile aldım bana giren çıkan yok agaEmin misin![]()
Üye oldun mu?20 TL farkla kapıda ödemeli sipariş verdim, ürünler gelirse süper gelmezse de para gitmedi sorun yok sarj aleti bedava resmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgileri çalmaya ihtiyaçları yok ki her yerde bilgilerimiz dolaşıyor zaten en kötü reklam amaçlı tıklama vs içindir
evetÜye oldun mu?
ben'de kapıda ödeme seçeneği çıkmıyor
Kargoyu seçtikten sonra kredi kartı bilgilerinin 1 ya da iki yanında çıkıyor kapıda ödeme nakit ve kredi kartı varben'de kapıda ödeme seçeneği çıkmıyor
Kargoyu seçtikten sonra kredi kartı bilgilerinin 1 ya da iki yanında çıkıyor kapıda ödeme nakit ve kredi kartı var
Kart bilgilerini girersen onu çalacaklar diyorum dostumm20 TL farkla kapıda ödemeli sipariş verdim, ürünler gelirse süper gelmezse de para gitmedi sorun yok sarj aleti bedava resmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgileri çalmaya ihtiyaçları yok ki her yerde bilgilerimiz dolaşıyor zaten en kötü reklam amaçlı tıklama vs içindir
çalacak olsa kapıda ödeme koymaz diye düşünüyorum kapıda ödemek en mantıklısı 20 TL için riske girmemek lazım kapıda ödemek mantıklı.Kart bilgilerini girersen onu çalacaklar diyorum dostumm